Patch 8.1 - Frakční útoky (Faction Assaults)

  faction assaults    frakce    patch 8.1   

Jedním z nových features patche 8.1 jsou frakční útoky (Faction Assaults), dříve známé pod názvem Incursions. Jde o stejný koncept jako u invazí Plamenné legie v Legion, jen neútočí démoni, nýbrž Aliance či Horda. Čas od času je některá zóna na Kul Tirasu nebo Zandalaru napadena opačnou frakcí a vy můžete plnit unikátní jednorázové questy, abyste nepřátelskou invazi odrazili.

 

Kde se Faction Assaults mohou objevit: Kul Tiras a Zandalar

Kdo se může účastnit: postavy s levelem 110 nebo vyšším, které zároveň mají odemčené World Questy a zahájily svoji War Campaign

 

Kul Tiras a Zandalar se budou pravidelně střídat v tom, která oblast bude zrovna napadena. Díky tomu hráči mají možnost buď pomáhat své frakci útočit nebo bránit svá území skrze dostupné World Questy. To, jestli se zrovna někde nějaký frakční útok odehrává, zjistíte, když se podíváte na mapu (M).

Útoky trvají vždy po omezenou dobu, po které příslušné World Questy zmizí.

 

Dostupné World Questy jsou velmi podobné jako u Legion invazí – zabíjení elitních bossů, pobití určitého množství nepřátelských jednotek, úkladné zavraždění nepřátelských velitelů, sabotáže a podobně. Pokud máte při účasti na frakčním útoku zapnutý War Mode, měli byste se snažit být dvojnásob opatrní. Nebo si s sebou vzít kamaráda nebo tři.

 

Faction Assaults jsou ideální pro levelení altů, neboť poskytují solidní odměny v podobě zkušeností a dokončení frakčního útoku vám navíc dá buff, který vám po dobu jedné hodiny navýší získávané zkušenosti. Dále se zde dají snadno farmit reputace se 7th Legion nebo Honorbound. Hráči na maximálním levelu za splnění frakčního útoku získají bonusovou reputaci, War Resources a nový gear s item levelem 325-370 s šancí na Titanforged.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gareth 17.12.2018 23:46

Ja doufal, že to bude dostupné na starém světě a že si rychlej vyexpím menší levly jako před legionem.

Kriegel 20.12.2018 18:35

Je to blbé když se s expanzema soustředí jen na nová území. Viz například v uplynulém datadisku se mělo jednat o údajně "největší invazi plamenné legie všech dob", ale de facto se to všechno odehrávalo jen na Broken Isles když pominu pre-patch. Podle války prastarých mi ten rozdíl přijde jako mezi druhou světovou a válkou na donbase... Ale zas chápu, že psaní na papír bude snazší než vývoj nějakého patche pro hru, který už po půl roce nebude aktuální a ani pes po něm neštěkne. Mně by se osobně více líbilo, kdyby se blizz více zaměřil na starší lokace, které by se s postupným obsahem fázovali podle momentálního děje. Navíc tím nekonečným přidáváním lokací dělá zbytečný chaos v lore. Například takový Zandalar vypadal na mapách o dost menší, ale s BFA se až nepochopitelně nafouknul. Když například vydali 1.kroniku, ve které uvedli, že se jedná o definitivní kanon a najednou už to při pohledu na aktuální herní mapu zas není pravda. Nemluvě o takovém Kul Tirasu, který se z původně malého ostrova u Gilneasu posunul na širé moře, ale i zvětšil jako blázen...a proto jak sem napsal by dle mně stačilo kdyby se přidali jen lokace Tiragarde a Zuldazar, které by odpovídaly původním velikostem na mapách, protože těch retconů už je fakt hodně, a datadisk by se soustředil na celý svět. Ta absurdita když zuří totální válka Hordy s Aliancí, která se vede jen na dvou ostrovech s dvěma malými taškařicemi v Arathi a Darkshore mi přijde vcelku úsměvná. A už dost bo to tu stejně nikdo nebude po mně číst.

Kaspo 15.12.2018 20:41

Len škoda, že je to polhodinová záležitosť, ináč je to funny, konečne niečo svieže v BfA a skvelé je aj to, že odmena sú conquest pointy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet