Patch 8.1 - Tyrande's Darkening cinematic

  battle for darkshore    tyrande    patch 8.1   

Patch 8.1 s sebou přinese rozvoj hned několika významných příběhových postav. Na straně Hordy je to především Saurfang, na straně Aliance si dramatickými změnami projde Tyrande Whisperwind. V rámci úvodní questové linie týkající se nové Warfront Battle for Darkshore Tyrande podstoupí rituál bohyně Elune, po kterém se stane noční bojovnicí (night warrior). Tyrande v tomto rituálu požádá Elune o sílu a stane se nástrojem Eluniny pomsty vůči Hordě.

 

 

Pokud s postavou nočního elfa splníte úvodní questovou linii k Darkshore a stanete se svědky Tyrandiny proměny, zpřístupní se vám pro noční elfy customizační možnost, v rámci níž si budete moci nastavit stejné vzezření, kterým nyní disponuje Tyrande, tedy černé oči namísto klasických stříbrných nebo jantarových zářících.

Zároveň si můžeme připomenout starší cinematic související s bitvou o Darkshore, a sice Terror of Darkshore, ve kterém noční elfové jasně ukázali, že na duchu nijak neklesli ani po ztrátě milovaného Teldrassilu.

 

Co říkáte na Tyrandin nový model a na Elunin rituál? Nastavíte si na svém nočním elfovi podobu nočního bojovníka?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 14.12.2018 21:25

Co za orka je ten chudak, ktoreho hlavu hodila do tej studne?

cerberos 16.12.2018 05:54

už jenom to že u toho obřadu se jako obět použila orská hlava naznačuje že ta Elune nebude až tak hodná bytost

Reeki 14.12.2018 16:51

Hlavně překlad toho nejdůležitějších co patch přidává obsahuje popř změny u povolání atd. Vím že zde již nějaké informace byly psaný, ale nešlo nikdy o nic komlexnejsiho a skutečného.

Bellatrix 14.12.2018 17:45

Takže v podstatě překlad patch notes. To bohužel nemohu slíbit, jsou toho strašná kvanta a pokud jde o překládání, tak jsem momentálně vytížená překládáním knihy. Na překlad čehokoli dalšího není čas ani nálada.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Perzeus 1 14.12.2018 11:06

Hezke povedlo se jim to

Reeki 14.12.2018 06:41

Bellatrix nechystaš náhodou kompletní souhrn patche 8.1. jelikož jsi jediná, která zde alespoň něco smysluplného přidává.

Safry 14.12.2018 11:45

Ono celkovo to tu je poslednu dobu biedne chapem ze ludia maju aj ine starosti ale uz neaku dobu si pozeram novinky hlavne ked bolo pred patchom na WowHeade

Bellatrix 14.12.2018 14:13

Co přesně by sis pod takovým kompletním souhrnem představoval? Ony tu nějaké souhrny jsou, akorát jsou z doby, kdy byl patch poprvé oznámen (viz např. toto https://www.wowfan.cz/clanek/patch-8-1-tides-of-vengeance-co-zatim-vime ), a tudíž je ten souhrn poměrně stručný. Na druhou stranu moc nevidím smysl v tom rozepisovat ty jednotlivé featury nějak moc dopodrobna, protože od toho už jsou zase jednotlivé články v sekci "Patch 8.1", které se jim věnují detailněji.

Neříkám, že nějaký souhrn nemůžu udělat, jenom bych potřebovala vědět, co byste si od něj vy čtenáři slibovali.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet