Patch 8.2.5 PTR – Durotar Warfront?

  patch 8.2.5    warfronts    durotar   

PTR build patche 8.2.5 obsahuje kromě nových modelů příběhových NPCček kupříkladu také informaci o nové Wafront. Mělo by jít o Durotar. Znamená to tedy, že se válka posune až k hlavnímu městu Hordy?

 

V datech hry se nalézá mapa, která je sice zkopírovanou mapou ze Siege of Orgrimmar, ale v datech je označena jako DurotarWarfront.

hs0cw1xvpr_b5d0923802e72725d7745e53476161e868ec6fdc_1564764900_2182.jpg

Možná si vzpomenete, že o údajně chystaných nových Warfronts se spekulovalo už minulý rok. Tehdy mělo jít o Barrens, Silvermoon a Azsharu.

 

Jaká by podle vás byla nejsmysluplnější lokalita pro novou Warfront?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Morderon 03.08.2019 17:15

Jenom ne další Warfront. Nudnější content od fishingu a panda expedic hra nezažila.

kritik 05.08.2019 19:34

Island expedice tomu zdarne konkuruji a ty take porad pridavaji nove bohuzel .. ale tohle mi prijde jako Siege of Orgrimmar 2.0 ve forme warfrontu, to fakt nezajem. Ale kdyz uz teda musi byt novy warfront, proc musi byt zase v tomhel nudnym prostredi ? copak neni Azeroth dost velkej na to bysme se podivali i jinam nez zase na brany Orgrimmaru ? jenze jak znam blizzard i kdyz hraci evidetne nemaji radi ani warfronty ani expedice tak oni jsou schopny je prenest i do dalsiho datadisku, jako s tema misema v order hall/class hall, ktery uz mame treti datadisk. Vubec cely BFA pusobi jako kopie Legionu(krome wf a expedic) ale nepovedena kopie, to je ten problem, v dalsim datadisku je potreba spoustu nesmyslu zrusit a dal je neprenaset, jestli dalsi datadisk ma byt Legion 3.0 nebo BFA 2.0 (jak chcete) tak ceka Wow osud Diabla 3 nebo Hots, dalsi datadisk muze byt uspeny jeníom kdyz bude mit nejaky originalni prvek, ktery zaujmes, Legion jich mel dost ale nejdou dale kopirovat musi prijit s necim novym.

Heakler 03.08.2019 06:12

Přijde mi, že se s Warfronts docela loudají. Těšil jsem se na plno různých bitev v tomto podání a za celou dobu máme jen dvě. Třeba ten Silvermoon dával hodně velký smysl a zároveň s WF se ta lokace mohla dočkat grafické úpravy, jenže to pohřbili kamarádíčkováním Therona s Aliancí.

Bellatrix 06.08.2019 13:21

Taky mě to překvapuje, jsem čekala, že je budou přidávat jak na běžícím pásu. Možná se pletu, ale přijde mi, že vytvořit Warfrontu nemůže být zase tak extrémně časově náročné... Jak už je jednou ta mechanika vytvořená, tak člověk akorát vezme nějaké už existující prostředí a upraví ho pro potřeby instance.
Hlavně velké množství Warfront by alespoň maličko řešilo ten problém, že pro hodně hráčů jsou nudné. Kdyby se jich aspoň hodně střídalo, nebyla by ta nuda snad tak citelná. Ale když člověk pořád cyklí dvě dokola, jak ho to má bavit.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Morderon 06.08.2019 16:44

@Bellatrix Jak jsem již psal dříve, problém Warfrontu spočívá v jejich samotném jádru. Je to prostě content, který téměř nikoho nezajímá, protože má smysl si jej odafkovat jednou za rotaci a zbytek času jej může zdárně ignorovat. Navíc je zoufale nudný. Takový content vskutku nemá smysl tvořit.

Kaspo 02.08.2019 21:37

Trocha malá mapa na WF, nie?
Tyrande bez zvolenia Aliancie zaútočí na Hordu. ... Hmmm

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet