Patch 8.2 - Benthic gear z Nazjataru

  nazjatar    benthic gear    patch 8.2   

Blizzard vydal oficiální preview pro Benthic gear, který přijde do hry v patchi 8.2: Rise of Azshara. Datum vydání patche zatím není známo.

Blizzard zdroj

 

Vaše vyhlídky v boji proti královně Azshaře v její domovině nejsou příliš růžové – ale s tím správným vybavením to můžete změnit.

 

V Rise of Azshara představíme nový typ vybavení. Jmenuje se Benthic gear a budete jej získávat a sbírat při prozkoumávání Nazjataru, panství nag.

 

Při průzkumu Nazjataru budete sbírat Prismatic Manapearls – soulbound měnu, za kterou si pak můžete nakupovat Benthic tokeny a upgrady. Tyto bind-to-account tokeny pak můžete použít k získání kousku upgradeovatelného Benthic gearu pro váš typ armoru (cloth, leather, mail, plate). Gear bude začínat na lvl 385. Pokud vynaložíte dostatečné množství času a úsilí, můžete své těžce vydřené Manaperly využít k upgradeování tohoto armoru na ilvl 425, což je skoro Heroic raid gear (ten má ilvl 430).

Pro upgradeování svého Benthic gearu si promluvte s NPC Voidbender Zorlan v Newhome (Horda) nebo Voidbinder Sturzah v Mezzamere (Aliance).

 

Benthic tokeny můžete jednak kupovat za Manaperly a jednak je můžete občas najít v truhličkách s poklady roztroušených po zóně. Rovněž budou padat z nepřátel.

 

Každý kousek Benthic gearu disponuje tematickým bonusem, který bude fungovat v Nazjataru a v raidu Eternal Palace. Tyto bonusy mohou poskytovat efekty, které vám zvednou damage, zpomalí vaše nepřátele nebo vám dokonce navýší rychlost na mountovi v Nazjataru. Přizpůsobte si svoji postavu až šesti unikátními bonusy. Poskládejte jednotlivé kousky dohromady, abyste získali mocný set vhodný k boji či k průzkumu nebo mixujte kousky tak, abyste měli od každého něco. Každý kousek armoru má kromě toho předem dané sekundární staty, které vám umožní mít větší kontrolu nad tím, co od své postavy očekáváte.

 

Benthic gear je v současné době k dispozici k testování na Rise of Azshara PTR.

 

Kromě toho, že Benthic gear poskytuje téměř Heroic raid kvalitu, váží se k němu i některé zajímavé efekty. Jak je řečeno v bluepostu, tyto efekty budou orientovány buď na boj, nebo na průzkum. Zde jsou příklady efektů z obou těchto sfér:

 

Co říkáte na tuto novou gearovou mechaniku? Obohatí hraní, nebo bychom se bez ní obešli?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 01.06.2019 09:33

jenže ten gear 430 ten nebude nijak získat lehce,určitě ho získáme za tolik manapearlů,že se to pak nevyplatí je sbírat...jako obvykle to samé za geary co jdou ted získat u etherálů je skoro nemožné je nasbírat aspon těch 7150,když je časem získáte po 12 až 112 těch tokenů týdně jedině hrát od nevidím do nevidím...

Horm 01.06.2019 08:14

Tedy 450 na mythic v 8.2

Horm 01.06.2019 08:13

Takze tenhle novy gear uplne nahradi ten system nynejsiho BFA pro ktery jsme ziskavali art.power ? Tedy zustane jen amulet? Nebo vse bude stejne jen to bude v nove grafice ? A jeste, dost lidi ma uz nyni gear na 415+ a ten novy je spis pro alty. Cekal jsem 410 zaklad a top 450.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet