Pet Battle Dungeon guide

  pet battle    7.2    Legion   

 

Ještě než začnu popisovat taktiky, ráda bych zmínila, že ze začátku jsem se s tímto dungem peklila hodně. Nevěděla jsem, co od protivníků čekat, a hodně jsem chybovala. A i když jsem prošla dungeon, raději jsem celý návod otestovala ještě na weekly questu a poté ještě na další postavě, zda funguje. A funguje. Pokud však budete mít lepší taktiky, sem s nimi do komentářů. Používala jsem hlavně pety, které mám z dřívějška a které jsem radila vylevelit v mém kompletním návodu pro Pet Battles.

 

Začátek

Za Alianci vemte quest quest #45539 od npc #98725, za Hordu od npc #115287 v Dalaranu. Budete muset odcestovat do Barrens, kde získáte od Muyani quest quest #45423. Jakmile vezmete quest, můžete se přesunout do scenária.

 

Počítejte s tím, že sice uvidíte, koho máte porazit, ale zobrazí se vám jen jeden pet ze všech tří. A pokud zjistíte, kdo jsou další dva a například opustíte scenario, další dva peti se příště znovu změní. Vše je tedy celkem dost o náhodě, ale nebojte, "trash" je šedé kvality.

 

Pár užitečných informací

  • Nemůžete zde léčit své pety. spell #125439 či item #86143 zde nefunguje.
  • Nejdříve projdete scenario a pak se vám quest odemkne jako weekly.
  • Za splnění scenaria získáte item #147543.
  • Za každý splněný weekly quest vám může padnout jeden z nových petů.
  • Pokud ze scenaria vystoupíte, zresetujete veškerý postup.

 

Deviate Dangers

Tým: npc #68839 (2,1,1), npc #68819 (1,1,2) a npc #62373 (1,1,2)

 

V prvním kole vás budou povětšinou čekat týmy s beast, water a flying, takže navrhuji vzít si Anodized Robosub, Arcane Eye a Silk Moth. Všichni tři v pohodě ukutali všechny tři týmy. Medvídka jsem si vzala proto, že ho příliš nepoužívám a byl to mechanical pet, kterého mohu v pohodě postrádat pro další kroky. Vůbec u něj nevolte Supercharge, protože pak třeba minete. Víc se vám bude hodit abilita, která ukutá zbytek životů. A pokaždé, když jdete na další tým a vidíte, že další bude například aquatic, přehoďte si příslušného peta do prvního slotu. Ušetří vám to jeden tah a damage od protivníka.

 

Son of Skum

Tým: npc #71163 (1,2,1), npc #70451 (2,1,2), random pet

 

U Skuma jsem začala s Curse of Doom a poté Haunt. Pak jsem si vzala Zandalari Anklerender, začala s Black Claw a pak Hunting Party. Mezitím by měl vytěkat Curse of Doom a zabít Skuma. Pak už jen zbývá ukutat zbávající pety. Já je zvládla s Unborn Val’kyr.

 

 

Legacy of Fangs

Phyxia

Tým: npc #68659 (2,1,1), npc #68838 (1,2,2) a random pet

 

Nejdříve jsem dala Sandstorm a poté Deflect. Zkoušejte dávat Demolish, a když uvidíte, že se Phyxia zavrtá pod zem, použijte Deflect a obnovujte Sandstorm. Zde to neuvěřitelně závisí na tom, kolikrát se trefíte. Pokud ne, vytáhněte jako druhého peta Fluxfire Feline, jako první dejte Overtune, a když se Phyxia zavrtá pod zem, zapněte Supercharge, abyste ho měli na další kolo, a poté Claw. Též neustále obnovujte Overtune. Na posledním petovi, kterého máte, moc nesejde. Já měla ku pomoci Brilliant Kaliri a zvládla jsem udolat oba následující protivníky.

 

Deathcoil

Tým: npc #68839 (2,1,1), npc #60216 (1,2,1) a random pet

 

Pokud vám Anodized Robo Cub přežil, vytáhněte ho. Pokud ne, zkuste De-weaponized Mechanical companion. Demolish, poté Repair a znovu Demolish. Když už má protivník méně životů, raději neriskujte a použijte Maul.

 

Vilefang

Tým: npc #15699 (1,1,2) a dva random peti

 

Tady jsem vytáhla Mechanical Tranquil Yeti a začala se Lightning Storm. Poté jsem spamovala Metal Fist a Ion Cannon. Na ostatních petech opět nezáleží. Vytáhněte ty, které příliš nepoužíváte, ale jsou na level 25.

 

Call of the Serpent

Hiss

Tým: npc #48609 (1,1,1), npc #71015 (1,2,2) a random pet

 

Zde začněte s Build Turret, poté hned Repair a poté opět Build Turret a Metal Fist. Obnovujte Turret, dokud to jde. Pak přijde na řadu Custodian. Dvakrát byste měli hodit Zap a Hiss by měl padnout mrtev. Dalšího protivníka ukutejte Ion Cannonem.

 

Ectoplasmic Growth

První Glowing Ectoplasm

Tým: npc #65321 (2,1,2), npc #54027 (1,2,1) nebo jiní dragonkini

 

Zde se vám hodí peti proti Magic. Takže navrhuji draky. Použila jsem Wild Crimsong Hatchling, dala Deep Breath, poté Healing Flame a Sweep Tail. Obnobujte Healing a Deep Breath dokud můžete. Jako druhého peta jsem využila lil‘ Tarecgosu, ale vy si použijte, jakého dragonkina chcete. Zvláště pokud má healing. Posledního peta vyberte, jak uznáte za vzhodné. Já vzala Ashwing Moth a porazila jsem je.

 

Druhý Glowing Ectoplasm

Tým: npc #68850 (1,1,1), jakýkoliv dragonkin s magic útoky

 

Na druhého Glowing Ectoplasm vezměte Emerald Proto-Whelp. Začněte s Protostrike, poté  Ancient Healing a spamujte Breath. Do druhého slotu vemte jakéhokoliv draka s útokem proti magic. Já vzala Chrominia.

 

Confront Shadowy Figure

Pak byste se měli dostat k Shadowy Figure. Promluvte si s ním. Poslední boss na vás čeká, a je to elemental. Pokud jdete weekly, Shadowy Figure tu nebude.

 

Everliving

Everliving Spore

Tým: npc #89135 (1,2,1), npc #61312 (2,2,2) a npc #61088 (1,1,2)

 

Začnete s Curse of Doom, Haunted a vyměňte za Strand Craba. Dejte Whirlpool a začněte se léčit, pokud můžete, a dávejte Surge a Whirlpool na cooldown. Zvládla jsem je jen se Strand Crabem. Na dalšího protivníka hoďte Whirlpool a poté se opět vylečte.  Pokud vám přežije Strand Crab, házejte na další protivníky Whirlpool, spamujte Surge a Healing Wave. Bude-li vám přát štěstí, vše zvládnete se Strand Crabem. Pokud ne, je tu ještě Val’kyra, a do třetího slotu si můžete hodit peta, který se dokáže léčit, a měli byste mít vyhráno.

 

 

Máte lepší taktiky? Podělte se s námi v komentářích!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

marekrich 12.02.2019 08:16

Sice je to už poměrně starý pet dung ale co jsem teď zkoušel pety tak mužu doporučit Direbark Hatchling (1,2,1) prvně hodit trojku, dvojku, jedničku, pass, trojku, drojku jedničku, pass.. furt dokola a sundáte to od bosse až po zbytek petu s jediným petem
(pokud to bude hrát roli, nezkoušel jsem ruzný breedy, muj ptáček má full na speed)

marekrich 13.02.2019 09:05

Týkalo se to last bosse

tomulkabambulka 02.05.2017 15:29

Díky moc za napsání článku, ten je super, což se ale nedá říci o téhle parodii na pet battle.
Jsem hodně naštvaný, člověk se na to těší několik týdnů a pak přijde tohle. Přijde mně to, že to udělali fakt horkou jehlou během pár minut a více se tomu něvěnovali.
Vzhled protivníků mizerný, prostředí mizerné, kdyby to aspoň vyvážila nějaká hratelnost, tak nepípnu aní slovo, ale ta hratelnost je slabá. Prošel jsem to dvakrát a zatím se k tomu nevrátil a přemýšlím proč. Navíc je to fakt moc snadné, nikde nebylo třeba tří petů, vše se to dalo udělat ve dvou, docela ostuda. Já jsem opravdu čekal nějaký hardcore, něco co třeba bude rozdělené do obtížností a tu maximání udělá třeba jen 5-10% lidí. Tohle je fakt sranda.

Jinak postnu sem jen taktiku na toho finálního bosse.
Molten Corgi + Puddle Terror
Corgi swapne bosse a zabije prvního slabocha, po jeho smrti opět swapne bosse a zabje druhého slabocha (doporučuji končit s co nejméně HP u Corgiho). Pak přijde Puddle, drží na sobě heal, dive na CD ve zbytku water jet a je konec.

Škoda toho potenicálu. Jediné, co zatím mělo fakt grády, tak je Celestial Tournament s Ellekk Pushie, to byla fakt výzva, zbytek je jen takové to slabé prdnutí.

Esperanta 02.05.2017 15:42

Ani mi nemluv, já to prošla zatím jen jednou. Ten návod jsem měla do dvou hodin hotový i se psaním. Celestial Tournament pro mě stále je a bude nejtěžší věcí, co se týče Pet Battles. Myslela jsem, že alespoň ten dungeon bude nějaká výzva, ale vůbec.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet