Strand of the Ancients bude v BfA odebrán

  Battle for Azeroth    battleground    Strand of the Ancients   

S odtraněním blacklistu v battlegroundech v Battle for Azeroth se plno hráčů ptalo, jak to tedy vlastně bude se Strand of the Ancients co se týče větších battlegroundů. Blizzard nedávno potvrdil, že tento battleground bude v Battle for Azeroth odebrán.

 

Vypadá to, že celé odstranění je zatím work in progress, protože v betě stále nejsou achievementy jako achievement #2194 označeny jako Feast of Strength.

 

Blizzard zdroj

Jelikož mají 40man battlegroundy svou vlastní queue, blacklisting je pryč. A to ze Strand of the Ancients dělá nejméně populární battleground ze všech. Když se tedy s kamarády dostanete do queue a dostanete SotA, asi byste nebyli moc nadšení.

 

To byly ty špatné zprávy. Ty dobré jsou, že si nemyslíme, že tenhle systém je nenapodobitelný. Nejhorší část ohledně SotA byla ta, že jste museli běžet zpátky, abyste naskočili do vozidel, které ubraly dvě postavy a omezily je jen na dvě ability a navíc jste se mohli ubírat jen jedním směrem a ne dvěma nezávislými.

 

Proč tohle nemůže být prostě ovládáno nějakými NPC?

Proto byl Strand of the Ancients v Battle for Azeroth odstraněn.

 

Souhlasíte s rozhodnutím Blizzardu ohledně odebrání battlegroundu? Byl to váš oblíbený nebo vám vysloveně lezl na nervy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ales_CZ 02.05.2018 13:06

Takhle, mě se SOTa líbila, bylo to tak trochu něco jiného, ale jsou tu i další věci. WoW jsem nehrál více jak půl roku, nejsem si jist, prostě je to dlouho. Krátce po vydání argusu jsem to přestal hrát a teď, když jsem se k tomu opět vrátil, tak zjišťuji, že jak se blíží BfA, tak datadisk Legion pomalu znehodnocují. Řekl jsem si, že bych si mohl dodělat class mounty na DH a DK, ale u DH jak jsem začal postupně hrát příběh tak najednou jsem nemohl udělat quest marketing of senitax, nebo jak se jmenuje, protože nejdříve se musel zabít boss na Broken Shoru, že kterého vypadl drahokam, kterým se vyvolali portály. Ale problém je, že mi ty drahokamy nechtějí vypadnout. Některé questy, co jsem měl, tak jsem je zahodil a už mi je dotyčná osoba ani nenabídla, takže jsem i tak trochu více smutný. Když s příchodem nového datadisku znehodnotí stávající. Mě by více zajímalo, jak to bude. Když legion je o artefaktových zbraní a porážce guldana, kil'jaedena a celé legie, jak to tedy bude vypadat po vydání BfA? To jako už nepůjdou vůbec získat artefaktové zbraně? Jako že by se pár úkolů upravilo, že by se nemuselo do raidu, ale do funguje, pochopím, ale co z toho zůstane? Jako teď mě mrzí class mount

Ales_CZ 02.05.2018 13:11

Oprava chyby v příspěvku - úkol Mark od the Sentinax

Lahvac 03.05.2018 10:56

@Ales_CZ
Asi něco děláš špatně na DH jsem dodělal class mounta minulí týden a nebyl s tím problém teď ho mám rozdělaný na warlockovi a roguně a všechny q fungují.

Ales_CZ 04.05.2018 18:30

@Lahvac abych mohl vůbec začít dělat quest na něj, tak potřebuji udělat na broken shoru určitý příběhový postup a sekl jsem se u úkolu úkol Mark od the Sentinax, kde z bosů musím sebrat quest item a tím vyavolávat portály, ale já měl problém, když jsem to psal, že mi ten vyvolávač z bosů nepadal

Hanzias 30.04.2018 01:15

Protože ono tu SOTU reworknout je dost náročný, ale přidávat stále nové BG založené dokola na pomalu stejných principech je jistě řešení, co Blizzarde?

Lockdaar 29.04.2018 20:33

PvP není osobně teda moje parketa, ale úplné odstranění SotA mi přijde dosti drastické a i celkem zbytečné - bylo by mnohem lepší ho teda spíš nějak předělat než ho úplně ze hry mazat... tohle mě docela i zaskočilo že by ho měli ze hry vymazat

Martins911 29.04.2018 14:15

Udělají upgrade a dají to zpět ale jinak po x letech že si vůbec něčeho všimli že?

kritik 29.04.2018 11:44

Sota mam v blackilstu od prvniho dne co blacklisting existoval, takze jsem tam nebyl uz roky, ale stejne jako u Ashranu mi vadi to odebirani achiev bodu, clovek se s tim moří strasne dlouho a pak se z toho stane nevyznamny legacy v zaplave 300 dalsich, mohli to oboji dat mimo random daily rotaci ale nemuseli to rusit uplne, nebo aspon nejak prdelat do hratelny podoby ....

Shean 29.04.2018 11:39

Přal bych si aby byl system PvP tak jako kdysi napriklad v BC či wotlk....Ted je hral yloženě udělana pro PvEčkaře....Což mě irituje

Hromovapest 29.04.2018 18:17

Jo to máš pravdu

Hromovapest 29.04.2018 11:37

Nejlepší BG je Alterack. Prostě nostalgie. Jinak mam rád ty menší .Ale vůbec největší problém s BG je ten.Že většina hráčů buď neví co v je prioritou.Třeba vlajky. a nebo jsou to sólisti co se jen mlátěj uprostřed.

cerberos 29.04.2018 14:51

P

cerberos 29.04.2018 14:55

přesně tak Alterac Valley je nej..a jsem dokonce pyšnej že tenkrát ve vanille jsem s mágem Cerberem byl v tom nejdelším AV co wowko existuje a byl nejlepší na kill no doted na to nezapomenu jen jsem už modlil at to skončí ....trvalo to myslím skoro nebo víc než 3 hgodiny

Hromovapest 29.04.2018 15:07

@cerberos Mam rekord přes 5 hodin Alterack :-) S rogunou. To tenkrat na vanile byla moje prvni postava :-)

HonkL 29.04.2018 15:27

Nebo to jsou boti Klasika pořád mě nedocházelo proč to ty lidi dělají ale od té doby co jsem viděl pár videí na youtube tak mi došlo proč.. Prostě boti..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet