Pet Stable bude mít o 10 míst více

  Pet Stable    Hunter    Pet   

Teprve před pár hodinami se objevila na internetu zpráva, kterou zveřejnila stránka WoW Petopia a sice, že Hunteři se v Battle for Azeroth dočkají o 10 míst více v Pet Stable. V nadcházejícím datadisku tedy budou Hunteři moci mít 65 petů.

Už je to nějakou dobu dozadu, kdy se v jednom z Q&A hráči ptali vývojářů, jestli hodlají přidat do hry více míst do Pet Stable a hlavně kolik. Vývojáři odvětili, že o tom vedou sáhodlouhé diskuze, aby jich nebylo moc ani málo a dneškem to konečně rozsekli. Osobně Huntera nehraji a nikdy jsem nehrála, ale mám kolem sebe spoustu hráčů, kteří na toto povolání nedají dopustit a hrají ho už od samého začátku hry.

 

Jak se vám zvýšení míst líbí? Myslíte si, že to bude stačit nebo by míst bylo potřeba více?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

MPosp 09.08.2018 13:39

Hunter je mé nejoblíbenější povolání a ohledně petů se mi osobně líbí původní systém, který jsem si vyzkoušel na freečkách provozujících staré datadisky. U sebe mít jen jedno zvíře a další 3-5ks k dispozici u Stable Mastera. Bohatě to stačí! Pokud má někdo potřebu pety sbírat, což zcela chápu i díky mnoha raritním kouskům k pochlubení, pak by mohl mít Hunter k dispozici jakési muzeum či fotoalbum, kde by si všechny ochočené pety mohl navěky připomínat, ale už by s nimi nemohl hrát.

Tyalden 30.06.2018 19:08

Radšej by som bral, keby zvýšili počet aktívnych no

Horm 30.06.2018 11:36

65 !!! Není to přehnané? Chápu mít ustájeno pár unikátních a pár oblíbených, ale nad 40 je to už nesmyslné. . . . Snad jen na machrování.

Esperanta 30.06.2018 11:54

Taky si říkám, kdo může mít tolik petů. Vždyť člověk jich snad ani tolik nemění. Nemohu to tedy říci s jistotou, protože Huntera nehraji, ale hádám, že je to jako s mounty. Člověk jich má stovky a stejně jezdí na pár z nich. Ale pak jsem viděla, že jsou i hráči, co říkají, že je to stejně málo.

Ellendway 01.07.2018 12:37

Někdo sbírá pety pro Pet Battles, někdo zase pety pro huntery. Taky jich mám hromadu a těším se, že budu mít možnost onu hromadu zvětšit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet