Počet předplatitelů opět klesl, až na 5,6 milionu

WoWToken
Nadpis vypovídá za vše. Při uvedení datadisku byl velký nárůst, hodně hráčů očekávalo od WoD velké změny k lepšímu. Bohužel, asi se jich většina nenaplnila, a tak i komunita na to reaguje. Po slibných 10 milionech při uvedení WoD, se další kvartál pohyboval počet předplatitelů na hodnotě 7,1 milionu. Nyní je to zase méně, tedy 5,6 milionu. To samozřejmě návěstí nic dobrého, a spoustu hráčů napadá i otázka, zda-li by mohl World of Warcraft skončit? Ne, Blizzard tento čin v plánu nemá, a zároveň tento pokles doplnil o několik informací.
  • Na vývoji hry pracuje nejvíce lidí od jejího vzniku.
  • Film World of Warcraft je jedinečnou příležitostí obohatit komunitu o nové hráče.
  • Patch 6.2. zpomalil volný pád předplatitelů, klesání se za posledních pár týdnů takřka zastavilo.
  • Blizzard se snaží naslouchat komunitě World of Warcraft, a myslí si, že tento víkend budou přejemně překvapeni.
A jaký je váš názor na datadisk? Dá se WoW spasit dalším datadiskem, nebo už je prostě staré? Vaše názory pište do komentářů.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 06.08.2015 03:26

A toto je důkaz, že WoD je nej.....ší datadisk Chtěl bych vyzvednout hlavně styl questů, který mě strašně bavil, cinematic snad ke každé zóně a wow token, díky kterému nemusím platit za game time No propad byl enormní, nemůžeme říct, že WoW je na tom hodně špatně, ale určitě je na tom nejhůř, co kdy bylo a ten propadl je opravdu velký, skoro 50% za 6 měsíců.Blizzard se snaží naslouchat komunitě World of Warcraft, a myslí si, že tento víkend budou přejemně překvapeni.-No jsem zvědavý a moc mě zajímá co si pro nás připravili za nový datadisk, hodně se mluví o Azshare a N´zothovi tak snad to tentokrát klapne Hlavně ne žádné cestování časem a prostorem World of Warcraft není Doctor Who

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet