Podcast #27 - MANY QUESTIONS, HANDLE IT!

//pic/podcast/wowfanpodcast
Zatoulaný a již v dob dávných natočený díl podcastu s číslovkou 27 našel cestu i na náš Youtube kanál. V tomto díle se Hanzík, Bellatrix, DaveL a Esperanta věnují Lore, konkrétně příběhovému pozadí raidů a dungeonů, Draeneiům, parkování, Naaru a Outlandu obecně. Na paškál si vzali mimo jiné také Strážce Tirisfalu.
>>Stáhnout Podcast #27<<

Program:

1:47 - 11:51 - Příběhové pozadí Karazhanu 11:52 - 15:37 - Ignorance některých frakcí 15:40 - 20:41 - Ztracená expedice 20:53 - 24:50 - Lodě Naaru v Netherstormu 24:51 - 33:20 - Draenei 33:30 - 43:31 - Black Temple, Illidan a rozpadlý Outland 43:33 - 56:30 - Naaru 56:39 - 1:06:20 - Strážci Tirisfalu
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

soumrak 11.07.2013 01:33

Bellatrix
Proč je to v rozporu s lore? Nepřijde mi.
Tak Dalaran byl jeste pred Wotlkem jen pro Alianci a v prilehle vesnicce horda questila na npc, ktere byli s Dalaranem spojeny. Samotny Dalaran patril/patri mezi 7 kralovstvi a je opravdu usmevne, ze se presunem otevrel pro obe frakce a i pro rasu nemrtvych. Ano, jde o spojeni sil proti Lich kingovi, ale po vsem, cim si Dalaran prosel a jake mel postoje, je vice nez nelogicke, ze se to smetlo pod podlahu a najednou sme zacli byt kamaradi...

Esperanta 10.07.2013 20:40

Co se týče měsíců... dívala jsem se na printscreeny ze hry na fóru, ale je to poprvé v životě, kdy vidím i ten modrý.

Andros 10.07.2013 20:31

Bellatrix
Ale já pokud vím nemluvila o aktuální situaci. Já mluvila o tom, že Kurdran se považoval za mrtvýho, ale pak se objevil tam a tam a tam... Pokud jsem použila přítomný čas, omlouvám se za mystifikaci, ale šlo mi jenom o to, že se ukázalo, že je naživu.
Omluva přijata

Bellatrix 10.07.2013 20:17

Andros
Jinak proč bych si měl číst tu povídku, když vím, že tam teď stojí falstad?
Ale já pokud vím nemluvila o aktuální situaci. Já mluvila o tom, že Kurdran se považoval za mrtvýho, ale pak se objevil tam a tam a tam... Pokud jsem použila přítomný čas, omlouvám se za mystifikaci, ale šlo mi jenom o to, že se ukázalo, že je naživu.
Andros
Já měl za to, že v knihách se píše skutečné lore a ne žádný šílenosti, které se vylučují s lore ve hře.
A co třeba závěr Arthase, od kterýho se Blizzard distancoval, protože Goldenová tam popisuje, jak Arthas ve svý mysli zabil jak Ner'zhula, tak zbytky svého dobrého já? To kupříkladu neodpovídá lore Blizzardu.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Dav6 10.07.2013 18:13

Byl jsem se podívat na té cestě u Hellfire Citadely... Je nějaké vysvětlení kde se tam vzaly nebo je to tam jen proto že se to Blizzardu líbilo jako textura??

Esperanta 10.07.2013 17:32

Red Shirt Guy se prostě zeptal Metzena co je s Falstadem proč je v radě Tří kladiv Kurdran... proto vznikla povídka Fire and Iron, kde se to alespoň trošku zahladilo (kdo nepřečten, nepochopí jakým stylem se to zametlo pod koberec a světe div se, bylo to celkem inteligentně provedené).U Blizzu jde o to, že se někdy nedokáží domluvit se spisovateli a ve výsledku je v knize něco jiného než ve hře. Blizz doopravdy jednou prohlásil, že hlavní je hra a až potom knihy, které by se prý neměly brát až tolik vážně... Proto jsem zmiňovala ku příkladu právě Twinblades of Azzinoth a všichni si to přebrali, že neberu v potaz hlavní lore...

Mordecay 10.07.2013 17:23

Jerryky
Pro ty, kteří neví, jak se bere lore podle Blizzardu... Vše, co je ve hře World of Warcraft a co se tam stalo je skutečný a jediný pravý lore, pokud ve hře něco není, berou se povídky, které Blizz uveřejňuje. Až po nich se berou knihy a komiksy.Příklad: Pokud kniha říká, že Illidan je bratr Arthase a ve hře to není pravda, tak to není pravda, protože hra je primární zdroj.
Vôbec. Ak je daná určitá informácia z hry a je potom zmenená v knihe, tak sa berie info z knihy (alebo z toho neskôršieho publikovania, napadá mi Arthas - v Day of the Dragon batoľa, v Rise of the LK už bol starší a jednalo sa o tú istú scénu), alebo ak Blizzard nepotvrdí, ktorá informácia je správna.

Andros 10.07.2013 17:17

A o co konkrétně jde? Jak Illidan získal azzinothky se ví jen z knih. Takže když není něco ve hře, doplňuje to kniha nebo ne? Určitě nezabil Azzinotha někde na outlandu za doby frozen throne. (To byl Magtheridon). A co se týče Falstada a kurdrana tak tohle nedorozumění vzniklo jen kvůli tomu, že sami vývojáři nevěděli jak to s nima je.. O Falstadovi si mysleli, že je mrtvej, tak v koncilu v betě byl Kurdran.. Ale až se jim připomnělo, že v knížce shattering byl v koncilu Falstad, tak to zase změnili na Falstada..

Esperanta 10.07.2013 17:11

Andros
Já měl za to, že v knihách se píše skutečné lore a ne žádný šílenosti, které se vylučují s lore ve hře.
Proto jsem to taky zmiňovala ale zapomněla jsem zmínit tento detail, který řekl Jerryky...

Andros 10.07.2013 17:06

Já měl za to, že v knihách se píše skutečné lore a ne žádný šílenosti, které se vylučují s lore ve hře.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet