Podcast #8 - Nerfování Dragon Soulu

//pic/podcast/wowfanpodcast
Tento týden jsme se podívali v netradičním složení (Ellendway, Hanzik, Allnei) na nerfování obtížnosti v Dragon Soulu, na multiboxování a diskutovali jsme mimo jiné i o tom, jak vypadaly a jak budou vypadat různé pre-datadiskové eventy.
>>Stáhnout Podcast #8<<

Program:

0:10 - 1:15 - Úvod 1:16 - 6:40 - Nerfování Dragon Soulu 6:41 - 13:14 - Pre-MoP a pre-Wotlk event 14:58 - 26:25 - Multiboxing 26:29 - 32:07 - PragoFFest a jiné akce 32:08 - 44:41 - Posunutí data vydání Diabla III a Annual Pass 44:42 - 1:03:55 - Customer support SW:ToR a jiná MMORPG
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 25.01.2012 15:00

World of Warcraft je také v Guinessově knize rekordů. Průměrná hodnocení mě vůbec, ale vůbec nezajímají, protože jde vidět, že redaktoři většinou hru hrají pár dní a pak z toho udělají závěr. Například i v blbém RE-PLAYi hráli hru maximálně do třicátého levelu. Problém novinářů je ten, že se asi o hru nazajímají dopodrobna a nenajdou chyby a maličkosti, které ti kazí zážitek. Kdo tady mluví o tom, že ve WoW nejsou chyby? Pro mě WoW rozhodně úžasné není... takže tvůj argument je docela fail.

tommygun 25.01.2012 14:50

Oceňuji vaše jasnovidecké schopnosti, takže jste tyto reakce čekali, tudíž jste snad na ně i připraveni...May the battle begins!Cross realm vskutku není, ale není ho třeba, když se do warzonu dostanes jak již Sakki uvedl do 3 minut...když sem začínal hrát, tak sem šel na light population server a do warzonu sem se dostal velmi rychle...ted uz je snad tak nejak na standartu.Nevím jestli to víte....ale ToR se díky tomu dabingu dostalo do Guinessovi knihi rekordů.Nevim jak si mohli ti zabanovaní hráči vydělat na posílání companionu na mise, když ta mise stojí víc kreditů, než za kolik ty věci z mise prodáš (pokud nejde o vycraftěné itemy, ale ty se hrozně blbě prodávaj)Pravděpodobně jste mluvili o těch farmářích co čekali na respawn truhel...ano ti dostali ban.Průměrné hodnocení ToR je okolo 91% tak bych prosil aby jste přestali neústále říkat jak je to nevydařená hra.K těm instancím: To co jste říkali, že se děje ve wow a jak je to super...mě všecko co jste tam vyjmenovali nehorázně sr*lo D Ale pro vás je to WoW, takže to bude úžasný vždycky (chápu, že někoho to baví, ale pro mě to znělo příliš fanaticky ve vašem podání), rozhodně je hrozně epic čekat frontu na respawn moba...že by tam čekalo 20 sithu než se jim respawne mistr aby ho mohli zabit by nedělalo moc dobrej dojem. Sami jste nakonec řekli, že výdaje jsou zaplacený, takže teď přijdou pouze ty zisky. Já jsem žádné problémy neměl, takže k tomu supportu a ani k bugum se nemohu vyjadřovat.

Darklifer 25.01.2012 12:45

skvěle skvěle a ještě jednou skvěle jen tak dál, slyšel jsem to už při hození na FTP takže skvělé !!! jen škoda, že jste to smazali dřív než to našlo víc lidí DDale jen tak dál !!! Naložte SWTOR co se do něj vejde

multidrtic 25.01.2012 10:48

podcast super jen kde ste nechali jerryho? Jenom kdyz teda sw podle vas za moc nestoji, proc a kam teda lidi odchazi kdyz se veme ze za rok odesli 2 mega lidi. Kdyby ste meli chut tak by mozna stalo za to zminit i jiny mmo treba star trek kerej po tom co se stal free to play tak nabira dost lidi. Jinak mohli by ste udelat jeden podcast na tema vy a wow jak ste se k tomu dostali jak dlouho parite atd treba u elleho by me to zajimalo. O kolik je delsi nesestrihana verze protoze pan panda v durotaru co priplul na sudu pro bylinky nemel chybu.

Sakki 25.01.2012 09:37

Já hraju na nevyrovnaném serveru, nikdy jsem nečekal déle než 3 min. Vzhledem k tomu, ze je tam zóna, kde může hrát stejná frakce proti sobě, tak v tom nevidím problém.

sardras 25.01.2012 08:12

Ono asi hlavně nejde o nějakou tu komunitu, ale o čekáni jednotlivce na plné bg apod. Což se u nevyrovnaných serverů může pěkně protáhnout a prudit.

Sakki 25.01.2012 01:18

Crossrealm? Cetl jsem nespocet diskuzi o tom jak je crossrealm spatnej a kdyz ho nedaji do SWTOR, tak je to desne spatne. Stejne tak s LFD, ve WoWku to desne kurvi komunitu a bylo to mnohem lepsi, kdyz to nebylo... kdyz to neni v SWTOR, tak se z toho dela desny drama.

Wolfox 24.01.2012 23:50

Výbornej podcast, fakt se povedl, hlavně ta část o SW:tOR byla zajímavá (kór když to Score tak vychvaluje).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet