PragoFFest 2018

  pragoffest    pragoffest 2018    festival   

 

Pokud byste sami sebe charakterizovali jako geeka, možná čas od času zatoužíte popovídat si o vašich oblíbených počítačových nebo deskových hrách, filmech, seriálech či komiksech s dalšími spřízněnými dušemi. Skvělou příležitost k tomu budete mít na začátku února – to se totiž bude konat festival PragoFFest.

PragoFFest je menší a kratší "verzí" letního Festivalu fantazie. Koná se v Praze a najdete zde vše, po čem vaše geekovské srdéčko zatouží. A samozřejmě nebude chybět ani program zaměřený na WoW.

 

Základní informace o PragoFFestu

 

Datum konání: 1. – 6. února 2018

Místo konání: Modrá škola, Kupeckého 576, Praha (bližší info, jak se na místo dostat, zde)

Program: Přednášky, workshopy, besedy, hraní her, cosplaye, soutěže... Programové linie pokrývají vše možné od počítačových her, přes Star Wars, Star Trek, Hru o trůny nebo Harryho Pottera, až po komiksy, seriály a všemožnou fantastiku. Rozpis jednotlivých linií najdete zde.

Stránky festivalu: PragoFFest

Objednávka účasti: ZDE

 

Do kdy se můžu registrovat?

 

Registrace není časově limitována, můžete se registrovat klidně až přímo na místě, pokud byste se rozhodli k účasti na poslední chvíli. Pokud se však zaregistrujete (a zaplatíte) do 26. ledna, budete mít účast levnější.

Bližší info o vstupném zde.

 

World of Warcraft na PragoFFestu

 

Najdete nás v rámci linie GameLine, která bude trvat od pátku 2. února do neděle 4. února v hlavním sále v přízemí budovy. Kompletní program i s přesnými časovými rozpisy zatím není, ten můžete očekávat v průběhu ledna. Prozatím však mohu prozradit, že se můžete těšit na následující pořady:

  • Battle for Azeroth: nový WoW datadisk
    • Další expanze World of Warcraft ponese název Battle for Azeroth. Na této přednášce si společně shrneme, co všechno přinese do hry – nové kontinenty, hratelné rasy, mechaniky a v neposlední řadě také nové příběhy, které zcela změní svět Azerothu.
  • WoW beseda: co bylo a co bude
    • Legion se nám velmi pomalu chýlí ke konci a o novém datadisku máme už dost informací, abychom si dokázali udělat obrázek. Pojďme si tedy společně podebatovat, nakolik vlastně splnil Legion naše očekávání a jak se nám zamlouvá vize jménem Battle for Azeroth.
  • WoW literatura: minulost a budoucnost
    • World of Warcraft není jen počítačová hra. Je to celý svět, který byl vybudován i díky obrovskému množství literatury. Na této přednášce se dozvíte o tom, co už vyšlo, co teprve vyjde a na která díla se můžete těšit i v češtině.

 

Pokud máte jakékoli otázky ohledně PragoFFestu, ráda je zodpovím v komentářích. A ještě raději se s vámi na festivalu uvidím!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Antheiel 04.01.2018 00:25

Budou někde dodatečně ke zhlédnutí záznamy jednotlivých pořadů?

Bellatrix 04.01.2018 01:19

Z Festivalu fantazie jsem je jeden rok zařizovala, ale bohužel o ně byl prakticky nulový zájem, takže jsem to další rok pak už neřešila. Ale můžu se zkusit poptat, jestli tam náhodou nebude někdo s kamerou.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet