Pre-Patch 6.0.2 je nyní na Public Test Realm serveru!

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Pre-Patch 6.0.2 nadcházející expanze Warlords of Draenor je nyní k dispozici pro testování na Public Test Realm serverech. Účast na veřejném testovacím realmu vám umožňuje si vyzkoušet obsah a funkce, které budou k dispozici po startu na hlavních serverech. Pokud by jste se chtěli zapojit do testování a poskytovat tak Blizzardu zpětnou vazbu s informacemi o tom, co hra potřebuje opravit, tak můžete začít ihned! Na PTR server si můžete převést stávající postavy z vašeho hlavního herního účtu. Poté můžete zavítat na oficiální fórum a podat Blizzardu hlášení o tom, co by bylo třeba opravit (pokud byste narazili na nějakou chybu). Připravte se na první kontakt Iron Hordy! Oh, pravděpodobně se budete chtít připravit! Během několika dalších týdnů se Patch 6.0.2 bude testovat a hráčům přinese práh plný velkého nebezpečí, protože Iron Horda se hodlá uchytit na Azerothu již velmi brzy! V rámci tohoto patche se hráči setkají s novými soupeři a získají svou první šanci zažít řadu aktializací, které Blizzard připravuje do hry. Kromě změn dovedností a schopností pro každé povolání přinese tento patch zcela nové funkce jako např.: 20-Player Mythic obtížnost pro Siege of Orgrimmar, nebo návrat nízkých statistik vašich postav a pokles v počtu Crowd Control (Stun, Slow, Root,...) abilit.
Cinematic

Zrádný vývoj

Temný portál v Blasted Lands byl změněn na krvavě červený. Stovky podivně vypadajících orků se náhle vysypaly do Azerothu a začaly zabíjet vše, co jim stálo v cestě. Nethergarde a Okril'lon již padli, zatímco se Horda a Aliance pohybuje tak rychle, jak jen byla možná přeprava posil. Spěchali na pomoc, ale bylo až příliš pozdě. Invaze Iron Hordy právě začala... V zoufalé hodině Král Wrynn a Náčelník Vol'jin svolávají jejich nejlepší šampiony do jejich řad na bojišti v Blasted Lands a udělají cokoliv, aby zastavili tu ukrutnou Iron Hordu...předtím než zbytek Azerothu padne přímo před jejich očima. Slovem tohoto překvapivého útoku posílají hráče do boje v Blasted Lands a počítají s infiltrací barbarů. Po pádu vysoce postaveného generála Iron Hordy, který se jmenoval Gar'mak Bladetwist, se můžete nahlásit u vůdce vaší frakce právě v Blasted Lands. Je zřejmé, že obě frakce jsou v ještě větším konfliktu a jediný způsob jak vyhrát je, aby byl boj směřován přímo k Iron Hordě...a zavítat tak přes Dark Portal na Draenor.
Cinematic

Pochod do Blackrock Spire

Záložní část sil Iron Hordy, která vyšla přímo z Blasted Lands a tlačil celou cestu až do Blackrock Mountain, kde našli útočiště a zásoby v Upper Blackrock Spire. Tam může být jen jedna odpověď: Horda a Aliance světa Azerothu musí čelit železnému vpádu. K dispozici je také na omezenou dobu vytváření Level 90 postav a speciálně vylepšená verze 5-Player Upper Blackrock Spire na nadcházející protiútok. Zde budete čelit bossům: Orebender Gor'ashan, Kyrak a Commander Tharbek. Vezměte osud do svých rukou, začněte bojovat s nepřáteli a brousit své dovednosti (i meče). Budete muset uspět na nehostinném světě, který je pro vás úplně cizí.

Naposledy upravil/a Astra 11.09.2014 v 21:13:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tomlutom 11.03.2015 17:01

ja ptr mam v nabídce, nikdy sem wow neplatil, akorat tam mam acc na trialu kde sem si obcas zahrál.jaké jsou podmínky proto aby blizz povolil ptr nevim, a nikde jsem to ani nenašel.

Kempik 13.09.2014 05:08

Jadeila
Prepáčte, že otravujem, ale mohly by ste my niekdo vysvetliť, jak sa dostať na Public realm ??
Též by mě to zajimalo, kdyby někdo poradil byl bych vděčný

Jadeila 12.09.2014 23:01

Prepáčte, že otravujem, ale mohly by ste my niekdo vysvetliť, jak sa dostať na Public realm ??

Honza4545 12.09.2014 09:55

ZaraCON
Když si to vezmeš z jiného úhlu pohledu, tak se v každém datadisku Aliance a Horda spojila.
Nojo ale né v každém datadisku toto spojenectví figurovalo.Ve wotlku figurovala frakce Agent Crusader,v cataclysmu to bylo zase o spojenectví s aspekty a ostatními co se snažili chránit Azeroth.

Larisa 12.09.2014 08:17

jurman
Pro vypnuti Outline Interface > Display > Outline ModePriste si zkusit zjistit jestli jde utilita vypnout kdyz se ti nelibi.
díky moc já jsem hrála betu jen teprve asi dvě hodiny, tak pardon, neprolejzala jsem nastavení, spíš jsem se snažila nasát dojmy a popsat pocity, které může mít někdo, kdo si prvně spustí WoD... .)

ZaraCON 11.09.2014 22:02

Tiliana
Tak to vypadá hodně zajímavě. Konečně od dob BC zase Horda a Aliance spolupracuje proti společnému nepříteli. :-)
Když si to vezmeš z jiného úhlu pohledu, tak se v každém datadisku Aliance a Horda spojila.

Tiliana 11.09.2014 16:37

Tak to vypadá hodně zajímavě. Konečně od dob BC zase Horda a Aliance spolupracuje proti společnému nepříteli. :-)

ZaraCON 11.09.2014 15:46

Metiu
Nethergarde a Okril'lon již padli, zatímco se... Kde je prosim okrilon? neni to nahodou na mape dreadmaul hold?
Okril'loné jsou stráže Dreadmaul Holdu v Blasted Lands

Metiu 11.09.2014 15:33

Nethergarde a Okril'lon již padli, zatímco se... Kde je prosim okrilon? neni to nahodou na mape dreadmaul hold?

ZaraCON 11.09.2014 15:07

Larisa
No to právě že nejsou... postavu jsem si mohla založit jakou jsem chtěla, k dispozici jsem měla všechny rasy z Ally i Hordy i classy atd. VYbrala jsem si human palladinku. Primární a sekundární profese se asi generuje náhodně, je pravda, že se to generuje asi dřív než si člověk vybere zaměření (protect/retri/heal), ale i tak bych pro palladina čekala jiné profese než zrovna bylinky... ale to mi tak nevadí, mně hlavně vadí to orámování postav, zkusím se teda ještě podívat jestli to půjde někde vypnout... (doufám že jo, jinak je to fakt megahnus)... nebo jsem jediná, komu se to fakt nelíbí???
Mě orámování postav a předmětů příjde jako dobrá pomůcka pro začátečníky a dá se na to určitě zvyknout.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet