Předobjednejte si datadisk WoD

http://wowfan.cz//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Útok na vaše peněženky nepřestává. Jako by to nestačilo, že jsou slevy na Steamu, ale hlavně u Blizzardu, nyní tu je možnost pro nedočkavce, si datadisk Warords of Draenor předobjednat v obchodě Xzone. Datadisk Warlords of Draenor byl oznámený na BlizzConu 2013. Přinese nám mnoho změn, na své si přijde hlavně Horda, a také návrat na Draenor. Datum vydání zatím není známé (odhaduje se ale na přelom jara/léta 2014).
>>> PŘEDOBJEDNAT WARLORDS OF DRAENOR <<<
Příběh Warlords of Draenor navazuje přímo na závěr udalostí z Mists of Pandaria. Garrosh Hellscream je uvězněný na Pandarii a zúčastňuje se soudu. Co ale nikdo nečekal je to, že předtím, než bude vysloven verdikt, Garrosh uteče. Za pomoci neznámého spojence a ve společnosti Zaely se vrátí v čase přibližně 34 - 35 let do minulosti a vytvoří alternativní realitu Draenoru.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

03.12.2013 09:39

barrny: ja nic nezeru jen ti pisu fakta, wowko zapinam jen na raid protoze nic jinyho beztak neni co delat protoze valor cap ma clovek nejpozdeji ve ctvrtek

barrny 02.12.2013 08:28

Beeda2004
milanko: warcraft byl vzdycky hlavne o horde protoze zadna aliance by nikdy bez hordy nebyla a rubaly by se jen lidi zas s lidima, tak laskave nebrecte at se vam nezkoroduji kontakty v klavesnici
Ale copak, ze by ti někdo šlap na tvé hroudí kuří oko, pane hroudo? Nežer tu hru tolik, nebo se z toho zblázníš, pokud už není pozdě.

Snake Plisken 01.12.2013 00:17

Hromovapest
Začíná mě to ale lézt už krkem.Hlavně hlášky na své si přijde horda.Možná by hráči aliance měli vytřit blizzardu zrak a hromadně do nového datadisku nechodit.Dáme si 2 roky pauzu a pak třeba udělaj datadisk o alianci.
Ono to bylo myšleno jako to, že datadisk bude hlavně o Hordě, na což Metzen před oznámením připravoval všechny hráče Aliance a říkal, že jejich chvíle přijde.

Muradin 30.11.2013 22:59

Naprosto souhlasím s Lockdaarem. Nepříjde mi že by jsme už znali mnoho informací na to aby jsme datadisk mohli soudit ,ale tak to bude asi vždycky... Třeba milanko říkáš ,že jich je dost ,ale hned odsuzuješ Ashran aniž by jsi veděl víc ,že je to PvP zona. A ano Draenor by mohl být větší ,ale dělat celý svět pro datadisk což by akorát zkazilo budoucí content. A většinu toho co jsi psal taky uvidíme a jenom Iron Hordu nepovede Garrosh ,ale Gromm a rozhodně to nebude jen o tom budou zasahovat různí náčelníci a Guldan ten bezpochyby bude zase kout nějaké pikle. A pak nevíme nic o příběhu a hned si tu všichni stěžují 1) bude to Iron Horda a né naše Horda 2) Draenai sehrají velkou roli takže bych se o Allianci nebál. Ale i když tu ted něco píšu v dalším podobném článku tu zase někdo napíše něco podobného...

30.11.2013 22:49

Mulipus: mozna oficialni twinstar, ale aspon sme 20 realm ve svete co se tyce PVE takze nemyslim ze by sme na tom byly zas az tak spatne:-)

Ellendway 30.11.2013 18:55

U XZONE může nakupovat jen blázen nebo člověk, který nemá kousek soudnosti. Ty jejich ceny by si zasloužily velkého facana. Servis nulový, kvalita stejná jako všude jinde a ještě mají za sebou Eurogamer. Fuj, fuj, fuj.

zoules 30.11.2013 14:54

Kdy bude nejaka zberatelska edice ? Doufam ze pred vydaním. Díky

Hromovapest 30.11.2013 14:33

Mulipus
Drakthul? jo to je ten oficialni twinstar
Takový názor na ten realm má více lidí :-)

Mulipus 30.11.2013 14:03

Drakthul? jo to je ten oficialni twinstar

30.11.2013 00:04

Hromovapest:mne je to uprimne uplne jedno drakthul je sice pvp, ale pochybuju ze tam pvp nekoho zajima, je to jen o tom ze tam sou cesi ne alici

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet