Předobjednejte si deskovku Small World of Warcraft

  small world of warcraft    desková hra    hra   

Před necelými dvěma měsíci jsme psali o tom, že Blizzard ve spojení s výrobcem deskových a karetních her Days of Wonder vytvořil deskovou hru Small World of Warcraft. Ta je založená na konceptu existující deskové hry Small World, což je strategická hra, ve které spolu hráči, hrající za různé národy, soupeří o místo na výsluní a ovládnutí co největší části herního světa. Hra je určená pro 2-5 hráčů.

 

Společností Blackfire bylo přislíbeno, že hra vyjde i v češtině. Došlo však k určitým tahanicím mezi Blizzardem a vydavatelem her Asmodee ohledně toho, co se smí nebo nesmí překládat v zemích, kde WoW nebylo přeloženo do jazyka dané země. Finální český překlad tak bude do určité míry ovlivněn požadavky Blizzardu. Vyjádření Blackfire ohledně překladu hry si můžete přečíst zde.

 

Pokud byste tedy s ohledem na tyto skutečnosti hru vlastnili raději kompletně v angličtině, můžete si ji už nyní předobjednat z oficiálního Blizzard Gear Store. Hra vás odsud vyjde na 75 euro, což je skoro přesně 2 000 Kč. Zatím jde pouze o předobjednávky, samotná hra by se měla začít rozesílat od 10. září.

A pokud už byste nakupovali na Blizzard Gear Store, mohly by vás zajímat letní slevy na figurky, oblečení i další merch.

 

2-5 hráčů usiluje o ovládnutí několika ostrovů v nepřátelském světě a jejich jedinou nadějí je to, že si zvládnou vybrat správnou kombinaci ras a speciálních schopností. Poté, co uplatníte nárok na určitý kus země, se soustředíte na poražení svých sousedů a rozšíření svého teritoria. Pokud dokážete zabrat legendární oblasti a udržíte kontrolu nad mocnými magickými artefakty, dosáhnete nové úrovně nadvlády.

Pokud nevíte, co od Small World of Warcraft čekat, pomůže vám následující video, které vysvětluje, jak se hraje  původní hra Small World. Její WoW kopie se od ní bude lišit čistě jen WoW reáliemi, pravidla a způsob hraní budou stejné.

 

 

Plánujete si tuto deskovou hru pořídit? V češtině, nebo v angličtině?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gareth 07.07.2020 07:16

Celkem pálka, 999 Kč bych za to dal.

Bellatrix 07.07.2020 14:33

No, i původní Small World se prodává za nějakých myslím 1300. Zbytek holt člověk doplácí za značku Warcraft.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet