Představení bonusů Overwatch: Origins Edition

http://media.wowfan.cz/overwatch/origins_edition/ow_oe_bonus_logo
Již zanedlouho vychází nová hra z dílny Blizzardu, Overwatch. O novinkách, herních mechanikách, hrdinech nebo mapách si můžete již delší dobu číst na našem webu Overfan.cz. Overwatch nabídne takzvanou Origins Edition, která bude obsahovat bonusy do všech her od Blizzardu. Dnes byly herní bonusy představeny a je na co se těšit! Hru si samozřejmě můžete předobjednat například na Xzone.cz, kde naleznete počítačovou verzi (jak krabicovou, tak digitální), ale i Xbox One a Playstation 4 verzi. Pokud chcete opravdu něco mimořádného, můžete si zakoupit také sběratelskou edici, která je určena pro Playstation 4 hráče. World of Warcraft hráči se dočkají nového peta. Stejně jako u ostatních petů bude Baby Winston doručen herní poštou a bude dostupný pro všechny postavy na herním účtu. Samozřejmostí je také možnost využití peta v Pet Battles.
popis obrazku
V Diablo III dostanou hráči andělská křídla, která budete moci využívat na svých postavách bez rozdílu povolání nebo úrovně. Pro informace, jak křídla ve hře vyzvednout, můžete navštívit naši spřátelenou webovou stránku Diablofans.cz.
popis obrazku
Hned několik nových portrétů Overwatch hrdinů čeká na hráče legendárního Starcraftu. Do StarCraft II se dostanou portréty Tracer, Reapera, Pharah, Winstona, Bastion a Soldiera: 76. Portréty budou odemčeny automaticky po zakoupení, resp. aktivaci Overwatch: Origins Edition.
popis obrazku
Velká odměna v podobě nového hrdiny čeká na všechny hráče Heroes of the Storm. Do hry se totiž dostane ikonická postava Tracer. Kompletní informace o této hrdince naleznete buď na stránkách Overfan.cz nebo Heroesfan.cz.
popis obrazku
Stejně jako u jiných her se mohou hráči Hearthstone těšit na nový vzhled kartiček. Zadní vzhled karet bude dostupný již od aktualizace 4.2.0 a bude odemčen automaticky majitelům sběratelské a Origins edice Overwatch.
popis obrazku
Jak se vám bonusy sběratelské edice Overwatch líbí? Máte již předobjednáno, nebo chystáte hru koupit až po vydání? Dejte nám vědět do komentářů!


Naposledy upravil/a Ellendway 22.04.2016 v 00:34:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet