Převod postavy na PTR

Pracuji teď na jednom velkém projektu pro web a proto nemám bohužel příliš času na nějaké větší novinky. I tak Vás ale dnes nesmím opomenout informovat o možnosti zkopírování Vaší ofi postavy na PTR (Public Test Realm - Veřejný testovací server), kde budete moci vyzkoušet nový patch 3.1 a většinu jeho novinek jako Dual-Spec, změny u povolání a někdy snad i části Ulduaru. PTR zatím nebyl otevřen, ale očekává se, že se tak stane v průběhu dalšího týdne.

Nikdy jste si postavu na testovací server nekopírovali a nevíte jak se to dělá? Hlavně pro Vás jsem sepsal takový menší návod:
  • Běžte na tuto stránku a přihlašte se.
  • Zobrazí se stránka s dvěma tabulkami, vy klikněte na tlačítko Copy Your Character v první z nich. Je u něj dokonce zobrazen předpokládaný čas čekání na převod.
  • Na další stránce vyberte požadovaný server s postavou, kterou chcete zkopírovat, a poté co se Vám zobrazí Vaše postavy, vyberte z nich tu pravou a klikněte na tlačítko Copy Character u ní.
  • Nyní se Vám zobrazí tabulka, ve které si pouze vyberete PTR, na kterém chcete postavu mít - jsou dělené podle jazyků, takže u většiny z Vás to bude asi English. Poté klikněte na Continue.
  • Zobrazí se Vám tabulka s upozorněními - asi nejdůežitější je, že žádné předměty získané na PTR se nedají nijak převést na původní server, nebo že postava se pouze zkopíruje a nic se se zkopírovanou postavou na původním serveru nestane. Také Vás upozorňují, že musíte být před převodem úplně odhlášeni ze hry, a že je také možné, že se následujících 30 minut po převodu nebudete moci přihlásit. Pokud souhlasíte, zbývá jen kliknout na tlačítko Yes, Copy Me!
  • A jak se poté připojit na PTR až bude spuštěn? Stačí stáhnout a nainstalovat tohototo klienta, který Vám přidá do složky s WoW nové PTR ikony, přes které se poté budete na PTR dostávat :).

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet