Prohnutý monitor pro nejnáročnější hráče BenQ XR3501

Článek je placenou reklamou.

Patříte mezi ty hráče, kteří chtějí jen ten nejlepší hardware a hry nehrají jinak než na nejvyšší detaily? V tom případě zpozorněte, dnes si představíme nový prohnutý herní monitor BenQ XR3501, který vás svou 35" úhlopříčkou vtáhne do děje. A ocení jej nejen fanoušci závodních her.

Doba samozřejmě pokročila a s ní také vývoj počítačových her a hardwaru. Aktuální ročník F1 2015 je něco, co nemůžeme např. se hrou Pole Position na arkádovém automatu srovnávat. Stejně tak je tomu u obrazovek dnes tedy monitorů. Kdo by před pár lety řekl, že 19“/24“ bude dnes standardní úhlopříčka? Nároky hráčů a obecně chtíč po velkém displeji je stále větší. BenQ, jednička na trhu herních monitorů, s vývojem pokročily ještě dál, zvolily cestu netradičního, širokoúhlého, prohnutého monitoru pro závodní hry.

BenQ XR3501 s sebou přináší několik zajímavých vlastností. Prohnutý 35palcový monitor s rozlišením 2560 x 1440 pixelů a poměrem stran 21:9 umožní ponořit se hlouběji na trať. Pro znalce uvedeme, že se jedná o ultra zaoblení s hodnotou 2000R tedy IMAX 70° - v porovnání s konvenčními zakřivenými monitory 45-54° můžeme konstatovat, že zážitek při hraní dostává nový rozměr.

 Kvalitu zobrazení podtrhuje vysoká obnovovací frekvence 144Hz. Říkáte si „Poznám to vůbec?“. Odpověď je více než jasná „ANO poznáte, obnovovací frekvence je důležitá vlastnost monitoru pro plynulost obrazu“. A co víc, pokud byste postavily vedle sebe monitor se 60-75Hz a 144Hz monitor, nestačily byste se divit.

Jak jste si již dříve přečetli v jedno z našich článků „Je rozdíl mezi monitorem na hraní a pravým herním monitorem“. Herní technologie vylepšují obraz, chrání váš zrak a tím umocňují zážitek ze hry. Technologie Black eQualizer zajišťuje lepší viditelnost v tmavých místech hry a zároveň nepřesvítí místa světlá. V praxi to znamená, že např. po vjezdu do tunelu uvidíte i v tom nejtemnějším koutě soupeře ve zpětném zrcátku. Unikátní tužby každého hráče uspokojí funkce Color Vibrance poskytující 20 přednastavených úrovní sytosti barev snadno dostupných v uživatelsky přívětivém On-Screen-Display (OSD) nastavení.

 Komfort poskytují technologie pro ochranu zraku Flicker-Free, eliminující blikání na pozadí monitoru, které vaše oči nevidí, ale rozhodně ho cítí, a Low Blue Light, redukující škodlivé modré světelné spektrum barev, vyzařované konvenčními monitory.

Nový prohnutý monitor vyzkoušeli také jezdci BenQ Virtual GP – virtuální ligy v závodní hře F1 2015 a stejně jako profesionální jezdec Formule GP2 a testovací jezdec královské disciplíny Formule 1 si ji velmi pochvalovali. Ostatně přesvědčte se v následujícím videu. BenQ XR3501 je už nyní skladem na CZC.cz, kde navíc získáte 3 roky záruky a doručení na jakoukoli pobočku CZC.cz po celé ČR zdarma.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet