PvP Servery, Bugy ve 3.2

Na všech PvP serverech proběhla velmi zajímavá změna. Blizzard už před několika týdny oznámil, že připravuje službu, která Vám umožní změnit frakci Vaší postavy. Vzhledem k přípravám na tuto službu, byla proto odstraněna ochrana, která Vám znemožňovala vytvoření postav Aliance i Hordy na jednom PvP serveru! Docela by mě zajímalo, jak brzo se teď druhá frakce dozví, že se chystá útok na jejich hlavní města...

Hodně z Vás si na shoutu stěžuje na různé bugy, které s sebou přinesl patch 3.2. O většině těchto bugů Blizzard už ví, a proto Vám přináším seznam častých chyb, se kterými Vám docela jednoduše pomůžou GM:
  • Zastaralé verze addonů můžou způsobovat mizení předmětů, neschopnost whispování atp. Jde hlavně o addony, které hru přímo upravují, jako například Quest Helper nebo Bartender, stáhněte si proto nové verze. Pokud ani to nepomůže, smažte (opravdu vymažte addon ze složky Interface) daný addon a vyčistěte také složky WTF a Cache.
  • Hodně lidí si také stěžuje, že se jejich charaktery propadají do textur po projití portálem do daných křídel Crusader's Colliseum. Aby se Vám to nestalo, použijte pro Trial of Champion 5-man dungeon fialový portál na severu a pro Trial of Crusader nebo Trial of the Grand Crusader 10- nebo 25-man raidy zelený na východě, nejblíž meeting stone.
  • Pokud si myslíte, že Vám zmizely nějaké tituly, zkuste si znovu projít novou nabídku na výběr titulu, ta je totiž rolovací. Pokud jste si jistí, že Vám nějaký titul chybí, zkuste restartovat své UI (první bod).
  • Někteří hráči mají problémy s létajícími mounty, nemůžou je totiž vyvolat v určitých zónách, ačkoli by měli. S tímto problémem Vám pomůže GM, tak se nebojte poslat ticket.
Nakonec ještě jedna informace spíš pro freečkaře: Kdysi velmi populární anglicky mluvící server Scape Gaming bude nejspíš opět spuštěn. Tento server, který měl v jednu dobu až 8000 online kapacitu, údajně prý zrušil Blizzard, ale mluví se také o ukradení peněz jedním z GM. Tento server se opět rozjíždí...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet