PvP Sezóna 7 začíná

  PvP    sezóna   

Poslední PvP sezóna datadisku Legion je tu. Arény a battlegroundy budou středem bojů mezi hráči a k mání je i nový battleground Seething Shore, do kterého můžete nyní vstoupit skrze Rate Battleground queue.

 

PŘIPOMÍNKA ODMĚNY ZE 6. SEZÓNY

Pokud jste se účastnili na Sezóně 6, měli byste se ujistit, že jste udělali následující věci, abyste své odměny dostali:

  • Nepřevádějte svůj charakter na jiný server dokud sezóna plně neskončí.
  • Legion Season 6 tituly a mounti budou odměněni zhruba dva týdny poté, co sezóna skončí.

 

ODMĚNY ZALOŽENÉ NA FRAKCI

Nezapomeňte, že odměny na konci sezóny jsou založené na vaší frakci. Pokud převedete svůj charakter k jiné frakci, musíte po transferu vyhrát 50x, abyste svou odměnu získali. Též musíte vyhrát po transferu 150x, abyste získali titul Gladiator a Dominant Gladiator.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Šamanpaňské 22.03.2018 22:28

Doteď nějak nechápu odměny za PVP , jaké odměny jsou a za co u rated aren/BG ? Kdyžtak i link někdo , díky :_D

Jikonekt 22.03.2018 22:43

Sety na transmog, tituly, mounti kery jinde nejdou ziskat... a hlavne aspon trosku herni zabava, kdy nepritel neni jen tupej skript, kerej pokazdy dela uplne to samy

kritik 23.03.2018 01:07

@Jikonekt

Teoreticky mas pravdu, ale realita je takova ze pvp v Legionu je takova s**cka, ze to nebere vazne uz skoro nikdo a historicky hraje pvp absolutne nejnizsi cislo hracu v historii WOW. Navic pravda je takova, coz priznali sami wow deloperi, ze wow bylo vyvijeno jako pve hra a pvp pridali jen jako doplnek, v nekterych datadisich to bylo vic hratelny, nekde mene, ale nikdy se wow netocilo kolem pvp, pokud si chci zahrat pvp tak jsou na to jiny hry, ve wow je to bohuzel (aspon ted) nepovedena parodie ...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet