Questy v patchi 3.3

Quest Log

new quest log Do Quest Logu přibude tlačítko "Show Map", která zobrazí daný quest na mapě - čili zobrazí místo, kde tento úkol máte plnit, kde najdete místa, jež musíte navštívit pro splnění úkolu.

Map

new quest logZměny se týkají i mapy. Napravo budete mít názvy všech úkolů, které se týkají daného území a každý z nich bude mít přiděleno své číslo. Tato čísla budou zobrazena jako body na mapě a budou značit místa, kde máte splnit daný quest. Třetí část tohoto nového okna pod mapou poskytne hráčům kompletní informace o označeném questy, zatímco čtvrá část zobrazí odměny. Tato nová mapová funkce je automaticky zapnuta a může být vypnuta odškrtnutím "Show Quest Objectives" v pravém dolním rohu.

Body zájmu

new quest logVšechny body zájmu v daném území budou spojeny s každým aktivním questem v zóně. Když zvýrazníte některý quest, zvýrazní se stejně i jeho číslo na mapě. Pokud je daný bod zájmu větší než jeden bod, například když hráč musí zabít příšery nebo posbírat předměty na větším území, bude toto území znázorněno modrou průhlednou barvou okolo čísla. Pokud může být quest dokončen v několika různých částech území, například když musíte zabít dané příšery, které se nacházejí na několika částech území, mapa automaticky zobrazí nejbližší bod zájmu.

Zmenšitelná mapa a sledování questů

new quest logKdyž si zobrazíte velkou mapu (klávesa "M"), můžete kliknut na šipku v pravém horním rohu, která mapu zmenší. Mapa zobrazí všechny bod zájmu, ale zbylé tři 'nové' panely v tuto chvíli zmizí, takže hráč může stále vidět svou postavu, kouzla a schopnosti s otevřenou mapou. Klasické okno s questy bylo také vylepšeno - zobrazují se čísla questů a také zlatý otazník, když už byl úkol dokončen. Okno s cíli (Objectives) je nyní zakotveno pod minimapou, vedle dvou pravých akčních panelů a může zobrazit až 10 úkolů ze zóny. Tyto cíle si můžete zobrazit nebo skrýt jednoduchým kliknutím na červenou šipku v pravém horním rohu okna.

Sledování obtížnosti questů

Tato funkce je při původním nastavení vypnuta a zapnout ji můžete zaškrtnutím "Color Quest Difficulty" v Objectives v Interface Options menu. Zapnutím této fuknce odlišíte questy na mapě barevně podle obtížnosti, tak jak jste zvyklí (šedá, zelená, žlutá, oranžová, červená). Tato funkce (celý nový systém) bude fungovat s každým úkolem až na pár vyjímek. Například u úkolů, kde si musíte něco koupit od obchodníka nebo od jiného hráče pomocí funkce nezjistíte, kde danou věc koupit. Všechny ostatní úkoly, kde musíte zabít skupiny příšer, posbírat nějaké předměty nebo ulovit daný cíl budou zobrazeny na mapě, pokud je hráč v zóně, kde se daný objekt nachází.

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 20:01:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mizera 01.01.2010 19:18

Mám takovej problém stalo se mi to samé co je na tomto obrázku: http://wow.herniweb.cz/pic/uploaded/quest3.jpg :zmizely mi čísla q na mapě je to nějakej bug nebo se to něčím dá zase zapnout?

Mam 16.11.2009 15:46

no myslim si, ze se nebudou zobrazovat questy, kde mas bud neco hledat, nebo v dungach atd... + se asi nezobrazi chodici npc, ale jen jeho draha

Wrent 15.11.2009 09:45

Konečně

Wrent 15.11.2009 00:00

Opraveno, možná budeš muset dát F5

Charlie 14.11.2009 23:52

Prosím o opravu chyb v obrázcích

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet