Questy, Zrušení Ligtboxu

Po dlouhé práci na tomto projektu jsem se končeně po dlouhém testování dostal do fáze, kdy nový systém pro zobrazování úkolů může být spuštěn!!! Najdete ho v menu pod odkazem Questy. Ačkoli říkám, že jsem to docela dost testoval, je stále možné, že tam nějaké chyby budou, takže za jakoukoli připomínku budu rád. A co tento systém přináší nového?
  • Hlavně mnohem jednoduší přidávání úkolů! V naší staré databázi úkolů jste museli přeložený quest poslat anarchYmu a ten to někdy možná dal na web... Teď je to mnohem jedoduší: Vy vyplníte formulář s přeloženým úkolem a anarchY nebo jiný redaktor úkol pouze zkontroluje a po případě i uveřejní.
  • Překládat můžou pouze registrovaní uživatele, za spam a postování nevhodných přízpěvků můžete dostat BAN. Prosíme také o co nejlepší kvalitu překladů, žádné strojové překlady nebereme :). Přidávání úkolů může být možná trochu složitější a tak se mně vždy radši zeptejte, co které políčko znamená, vždy vysvětlím.
  • U každého přeloženého úkolu si můžete přečíst všechny jeho texty, zjistit přesnou polohu NPC, která Q zadavá i polohu NPC, kde úkol končí. Můžete se podívat na odměny či na to zda je úkol součástí nějaké série.
  • Pokud jste se už zaregistrovali do systému Vaše Talenty, nemusíte to nyní dělat znovu, registrovaná jména jsou pro celý web stejná.
  • Tento systém úkolů Vám přináší jednoduché vyhledávání podle českého nebo anglického názvu úkolu.
  • Ke každému úkolu mohou registrovaní uživatlé psát komentáře a nahrávat obrázky!
Do databáze úkolů jsem zatím přidal (po menších úpravách) 4 questy, které jsme měli už ve staré databázi. Pokud se Vám chce, můžete některé tyto starší úkoly, které najdete zde, vložit do nového systému. Jinak to postupně dodělá hlavně anarchY, který zároveň přidá spoustu úkolů co má doma a já věřím, že ani ostatní nezůstanou pozadu :). Když databázi zaplníme, třeba tím přesvědšíme Blizzard o možnosti vytvoření české verze hry :). Jestli si ještě na něco podstatného ohledně úkolů vzpomenu, budu Vás informovat.

Po několika stížnostech jsem také odstranil z webu "nový systém zobrazováíní obrázků" zvaný Lightbox, protože spousta z Vás obrázky vůbec neviděla. Vše je opět při starém.

Těšte se na článek o Achievements.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet