Battle for Azeroth - Změny v hlavních městech

  Battle for Azeroth    Stormwind    Orgrimmar   

Nová expanze nezasáhne pouze gameplay, ale také hlavní města. Přibude zde totiž něco, co nám pomůže k odemknutí nových ras v obou frakcích. Ian Bates alá RedShirtGuy je člověk, který je spojován téměř s každým Blizzconem. Nechyběl zde ani letos a dokonce sepsal své postřehy ohledně změn, které nám naservírovány nebyly vůbec anebo pouze částečně.

 

S největší pravděpodobností se o některých poznatcích bude dát hovořit jako o možných spoilerech. Čtěte tedy na vlastní uvážení.

 

Ve Stowmindu a Orgrimmaru přibudou tzv. ambasády

Zde se jedná o první hint, který by vedl k odemčení již zmiňovaných subras. Na Blizzconu byla možnost do hry trochu nahlédnout. Na každé ambasádě se sešly důležité postavy z řad obou frakcí. V Orgrimmaru byli přítomni  Sylvanas Windrunner, Baine Bloodhoof, Lady Liadrin, Varok Saurfang, Lor’themar Theron, Nathanos Blightcaller, Trade Prince Gallywix, Ji Firepaw, Eitrigg a Rokhan. Ve Stormwindu to byli Anduin Wrynn, High Tinker Mekkatorque, Turalyon, Tyrande Whisperwind, Velen, Alleria Windrunner, Genn Greymane, Muradin Bronzebeard a Aysa Cloudsinger.

V případě obou frakcí se konverzace nesla v podobném stylu a je velmi pravděpodobné, že vůdci obou frakcí budou chtít, abychom to byly my, kdo vybere nové spojence. Tudíž tím odstartujeme příslušnou quest linii (linie), která následně povede k odemčení dané rasy.

 

Saurfang, Nathanos a Baine

Nejspíš si říkáte, co tyto 3 postavy spojuje. Ano, o příslušnost ke stejné frakci taky jde, ale Blizzard si pro nás údajně připravil novinku. Tito veteráni mají totiž mít v příští expanzi nové modely. Ti z vás, kdo Blizzcon přímo sledovali, už asi ví, že minimálně Saurfanga se to týkat bude. To samé celé orkské rasy. Orkové totiž již nebudou shrbení, jako tomu je doposud.

 

 

Návrat jedné... záhadné postavy

World of Warcraft každým rokem odhalí nová překvapení. Většinu z nich však tvoří postavy, o kterých jsme již dlouho neslyšeli. Dámy a pánové z řad písků času se nám opět přijde představit Kel'thuz... tedy pardon, Wrathion. RedShirtGuy ho spatřil na stormwindské ambasádě spolu s ostatními vůdci Aliance. Zaujímá zde svůj tradiční postup, sedět mimo dění a naslouchat... a nejspíš i kalkulovat.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 18.06.2023 11:25

<a href=http://alevitra.mom>buy levitra online</a> Studies have not proved that treating luteal phase defect improves the chances of a successful pregnancy in women who don t use assisted reproduction techniques

freetry 18.05.2023 17:48

Statistical analyses were performed with the SAS 8 <a href=http://bcialis.mom>comprare cialis online</a>

Miťosk 09.11.2017 16:17

Wrathion konecne ...som zvedavi co ma v plane

Bellatrix 09.11.2017 18:40

Mě triggeruje, že je na stormwindské ambasádě Nemá bejt náhodou nestrannej?!
Ale čekám, že bude jednat s oběma stranami. Nebo je špehovat. Nebo spíš obojí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Miťosk 09.11.2017 19:13

@Bellatrix predsalen je to asi najvypocitavejsia postava wow tak suhlasim s tebou ..ale ja v neho verim..viem ze on vie co sa bude diat a nakoniec nam pomoze..dufam

Heakler 09.11.2017 19:31

@Bellatrix Třeba to bude jednodušší k vysvětlení. Koneckonců.. Anduin ještě dívku svého srdce nepotkal a obdobný vztah vůči své tetě(vím, že Jaina není jeho teta ale hej bere jí tak.. ), po vzoru Jona Sněha, zatím také nemá.. Pokud k tomu přičteme jeho smysl pro mírumilovnost, jeho povolání kněze a to že pořádným chlapem po svém otci jednoznačně není.. Připomíná mi to chování sluníčkových lidí.. A nakonec.. O mladého krále mocné Aliance teď určitě bude zájem. S tímto vším můžeme spekulovat o tom, že Wrathion si Stormwindskou ambasádu nevybral jen tak náhodou.. Že Anduine?
Btw. Je mi jasný že tímhle naseru hodně Alíků, ale hej něco na tom bude, ikdyž třeba jsou jen kamarádi že DDD

Martins911 09.11.2017 19:54

@Heakler už vidím ty q natrhej 10 super vzácných růžích 1 láhev nejlepšího vína a pst jeden kondom ...

Bellatrix 09.11.2017 20:34

@Heakler Dej pokoj Ale je pravda, že se to strašně nabízí. Kdyby to nebylo WoWko, tak bych i dokázala připustit, že je něco takovýho možný. Ale přijde mi, že do WoWka si nikdy netroufnou dát něco... ehm, nestandardního. Navzdory tomu, že v třeba v Overwatchi už je postava jiné než straight orientace.
Ale když už jsi zmínil to, že o mladého krále mocné Aliance teď bude zájem - imho by bylo nejlogičtější, aby se oženil s Caliou Menethil. Jenže ta bohužel očividně zaujala stanovisko "Zapomeňte na to, že jsem Menethil a dědička Lordaeronu, I don't care". Což je škoda. Tohle by byla podle mě parádní příběhová zápletka.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Zug 09.11.2017 20:58

@Bellatrix Eh, vím, že to není zrovna pádný argument... ale... Steamy Romance Novel: Hot and Misty v sobě jednu postavu jiné orientace má. Takže co my víme? Třeba to jsou první náznaky něčeho většího... Dokud by se z Blizzu nestal Tumblr tak proč ne.

Sakra, já věděl, že se mi to jednou vyplatí, to tahání těch knížek v báglu už tři expanze.

Bellatrix 09.11.2017 22:25

@Zug
Ale spíš mi přijde, že většina postav u Blizzu je naprosto asexuálních. A to včetně těch, co mají stálýho partnera nebo partnerku.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Zug 09.11.2017 22:51

@Bellatrix Ne asi. Nejlepší WoW romance story zatím bylo Manrik and his wife.

Bellatrix 09.11.2017 23:22

@Zug To se pleteš. Nejlepší romance story je Angus Stormbrew a Brambley Morrison. A jestli jsi na ně nenarazil, budou brzy součástí jednoho článku.

Šéfredaktor WoWfan.cz

OndraX 10.11.2017 01:55

Obávám se, že v BfA se nedozvíme nic podstatného. Prozatím to vypadá, že jen bude stát a čumět...

https://youtu.be/XKy6WDwqDsY?t=10m48s

Bellatrix 10.11.2017 08:39

@OndraX Já beru jako úspěch, že ho tam Blizzard vůbec dal a nezapomněl na něj.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Praotectrekkie 10.11.2017 09:17

@Bellatrix Téma LGBT se ale ve wowku už přece jen objevilo, konkrétně vztah dvou priestek v Azsuně, na který můžeme narazit při plnění questů pro enchantery. Akorát že jsou obě v podobě duchů (líp tu gramatiku nedám. :P).

Heakler 09.11.2017 14:55

Trochu mi vadí, že zatímco Stormwind se rozšíří o novou část města, Orgrimmar bude mít ambasádu na úkor Goblinské čtvrti. Přitom například cesta směrem k Azshaře je vcelku nevyužitá.. Nebo vedle Taurenské čtvrti jsou od Cataclysmu rozestavěné domy.. Ne oni nemůžou využít nevyužitou plochu a místo toho zničí Goblin Slums..

Zug 09.11.2017 10:55

Inu, orkové jsou nejvíc badass rasa na Azerothu. Je už na čase, aby ty svoje enormní shouldery nesli vzpřímení a se ctí, jak jim náleží.

Taky mě zajímá jeden detail - budeme moci odemknout všechny allied races najednou, nebo to bude něco jako artefakty v Legionu, kdy každá classa musela pár levelů počkat, než mohla přidat do sbírky i zbylé dva?

A snad to shromáždění faction leaderů v OG a SW bude trochu aktivní debata, a ne že jen co tam vejdu tak mě pošlou ve stylu alá Khadgar na quest.
Sylvanas/Anduin: CHAMPION, WE HAVE ANOTHER VERY IMPORTANT TASK FOR YOU. GO RECRUIT THIS RACE FOR OUR GLORIOUS HORDE/ALLIANCE!... U still here? Off you go!

Martins911 09.11.2017 10:41

Samé blbosti

Heakler 09.11.2017 14:51

Ten pocit, když pro mě to bylo snad nejzajímavější zjištění ze všech otázek a odpovědí, které se včera na MMO naskytli a pro tebe to je jednoduše blbost.. God..

Martins911 09.11.2017 15:42

@Heakler no ono to je spíš ó tom co od té hry očekáváš , já jsem spíš na ten boj v PVP a tyhle design změny mě začnou zajímat až se začnu nudit jinak bylo už někde řečeno nebo naznačeno jestli pojedou v tomhle systému Prestige a talentů s nima nebo to překopou + ty stejné státy v bg?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet