Real ID Party - Dungeony i s kamarády z jiných serverů

/pic/news/realidparty
Blizzard spustil testování nové nadstavbové služby k Real ID, která se věnuje hlavně skupinovému hraní. Tato služba zvaná Real ID Party vám umožní pozvat své Real ID přátele ze všech možných realmů do jedné skupiny, se kterou se pak můžete pohodlně přihlásit třeba do Heroic dungeonu. Ještě než se však začnete radovat, berte na vědomí dvě věci - služba je zatím sice zdarma, ale pravděpodobně jen prozatím v této testovací fázi, a hlavně, testování bylo zatím spuštěno pouze na US serverech. I tak ale určitě jde o velice zajímavou novinku, která bude i tak dříve nebo později spuštěna i v našich končinách a ač to nejspíš bude za menší měsíční poplatek, určitě byste o ní měli vědět. Přikládám proto přeložený blue post s nejdůležitějšími otázkami a odpověďmi. Aby nedošlo k omylu, ještě jednou upřesňuji, že toto zatím funguje pouze na US serverech. Od našich zdrojů u Blizzardu máme potvrzeno, že služba se pro EU chystá, ale termín specifikován nebyl.
Blizzard Entertainment zdroj

Real ID Party Feature – Test Phase FAQ

Q: Co je to Real ID Party feature? A: Hráči nyní mohou pozvat své Real ID přátele ze stejné frakce do 5ti členné normal nebo Heroic dungeon skupiny, nezáleží na tom, na jakém serveru daní přátelé hrají. Tento systém je tu proto, aby spolu mohli přátelé z opravdového světa jednodušeji hrát. Q: Jak pozvu svého Real ID přítele do party? A: To je jednoduché. Stačí otevřít svůj Friend List, abyste viděli, kdo z Real ID přátel je zrovna online. Kliknutím na tlačítko "Plus" pošlete příteli pozvánku do skupiny. Můžete pokračovat s přidáváním i dalších Real ID přátel, dokud není skupina plná. Pokud jich třeba tolik zrovna online není, můžete skupinu doplnit pomocí Dungeon Finderu. Q: Musí mít hráč povolené Real ID, aby mohl přijmout pozvání? A: Ano, musí, oba hráči navíc musí být Real ID přáteli, aby nová funkce fungovala. Q: Může vůdce skupiny pozvat mix Real ID přátel, normálních herních přátel, kamarádů z guildy nebo náhodných hráčů? A: Ano, vůdce party může pozvat jakoukoli kombinaci Real ID přátel z jakéhokoli realmu, guild kamarádů nebo jakýchkoli jiných postav ze stejného serveru jako je vůdce skupiny. Zbytek party také může doplnit Dungeon Finderem. Q: Mohu pozvat někoho, kdo není Real ID přítel? A: Můžeš pouze pozvat lidi ze stejného serveru a ty, kteří tě mají v Real ID. Q: Mohu pozvat přítele mého Real ID přítele? A: Ne, můžeš pozvat pouze ty, kdo jsou v tvém Real ID. Q: Jak dlouho bude trvat testování? A: Ještě jsme se nerozhodli, jak dlouho testování potrvá. Dáme vám vědět, až se rozhodneme skončit. Q: Bude v budoucnu Real ID Party placenou službou? A: Informace o tomto aspektu služby dodáme před koncem testovacího období.



Naposledy upravil/a Astra 15.07.2011 v 07:03:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cecil 16.07.2011 16:10

Rreezznniikk
Proc to nejde do Battlegroundu ? Zas jen pochcity PVE.
Neříkám, že PvE je pochčitý, ale máš pravdu - kdyby něco podobnýho udělali do BGček, určitě by to taky mohlo být zajímavý

Ellendway 15.07.2011 14:04

FlloiD
To je sice mozne ale dost lidi (Jako Reznik) to hraje prave pro PVP
A dalších hodně lidí to hraje právě pro PvE.

FlloiD 15.07.2011 14:02

Ellendway
Myslím si, že od dob TBC PvE jen trpí. Neustále nerfy v PvP tomu dávají zabrat.
To je sice mozne ale dost lidi (Jako Reznik) to hraje prave pro PVP

Ellendway 15.07.2011 10:55

Rreezznniikk
Proc to nejde do Battlegroundu ? Zas jen pochcity PVE.
Myslím si, že od dob TBC PvE jen trpí. Neustále nerfy v PvP tomu dávají zabrat.

Coxx 15.07.2011 10:34

Rreezznniikk
Proc to nejde do Battlegroundu ? Zas jen pochcity PVE.
DD .. tak tak

Rreezznniikk 15.07.2011 10:09

Proc to nejde do Battlegroundu ? Zas jen pochcity PVE.

Čaňa 15.07.2011 09:26

ted jsem se lognul a normalne to faka uz i na EU

czlukas 15.07.2011 00:29

Tak pokud muzes prehazovat leadera, tak Muzes hodit leadera na toho kamose, kterej pak prida sveho real ID kamose ne ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet