Recruit-A-Friend program pozastaven

Recruit-A-Friend
Pokud jste chtěli svého kamaráda přivést k hraní World of Warcraft pomocí Recruit a Friend (RaF) programu, máte chvíli smůlu. Blizzard totiž v tomto programu provádí úpravy a tak jej na neurčitou dobu pozastavil. Zatím není známo, kdy bude program opět spuštěn, ale zajisté o tom budou kluci a holky z Blizzardu informovat, jakmile to bude možné. Pokud máte již propojen účet s vašim kamarádem, tak můžete být v klidu, nijak se vás to netýká. Asi nejviditelnější změnou, kterou RaF program nabídne, je nový mount jménem Emerald Hippogryph, o kterém vás již informoval Ellendway a achievement Friends In Places Even Higher Than That. Pokud jste pamětníci, tak si zajisté budete pamatovat i předešlé mounty, kteří již nejsou (nebudou) k dispozici - Swift Zhevra, X-53 Touring Rocket a Heart of the Nightwing. Bohužel, RaF není v naší zemi stále oficiálně k dispozici.
Jak se Vám zamlouvá nový mount v RaF programu? Který je vašim nejoblíbenějším? Využíváte RaF program?

Naposledy upravil/a Snake Plisken 16.10.2013 v 14:30:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anstriber 16.10.2013 16:47

spíše si myslím že jím vadilo že lidí měli rafko na gametime, stačilo by smazat gametime a dat třeba nějaký ingame bonus goldy apod

Benosh 16.10.2013 09:49

To je běh na delší trať, než si myslíme, uznat počítačové hry jako sport. Já bych samozřejmě byl pro, ale vysvětluj to těm, co budou oponovat závislostí, která je ale stejně individuální, jako u chlastu a cigaret, což jsou naopak legální závislosti. Jde ale podle mě hlavně o to, aby společnost obecně přijala hráče her jako svoji součást, ne jako jednoznačně závislé gamblery. Přece jen je komunita hráčů furt spíše pod pokličkou a moc se o tom veřejně nemluví.

16.10.2013 09:05

ja bych bral hrani wowka jako sport kdyz to muze fungovat v americe u Lolka:-)

Ellendway 16.10.2013 07:47

Řešil jsem to několikrát a snažil se Blizzardu domluvit, ale marně. Tuším, že ten zákon byl nějak upraven a toto by nemělo být zakázáno, protože v ostatních hrách to funguje bez problémů (pozvat přátelé, atd.).

Benosh 16.10.2013 07:33

Já si totiž myslím, že toto má Blizz dobře ošéfované a bohužel to, že WoW je s nadsázkou nadnárodní záležitost, ještě nenamená, že zákony jsou stejné pro všechny hráče

Benosh 16.10.2013 07:31

Není náhodou RaF povoleno podle legislativy dané země? Mám takový pocit, že u nás gamblerství není legální a do toho spadá nejspíš i hraní počítačových her. Nejsem právník, ale jestli se to definuje podobně jako závislost, ke které se nesmí lidi navádět, tak s tím související věci, jako je RaF mount ( chci mounta, musim to hrát! ) tím pádem prostě do ilegality spadají. To jen k tomu, jak se lidi furt diví, že to u nás nejde.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet