Report z fanouškovské premiéry

http://media.wowfan.cz/uploaded/PremiNew
Na film jsme čekali mnoho let. V Česku je početná fanouškovská základna, a tak jsme chtěli udělat něco speciálního. A protože jít do kina jen tak s kamarády, jako na každý jiný film, když několikrát změnil režiséra, obsazení, scénář a nakonec i datum premiéry, není to pravé ořechové. A tak jsme uspořádali fanouškovskou premiéru s Kinem v kostýmu v Hostivařském OC. Tuto akci jsme plánovali dlouho. Dávali jsme o ní vědět několik týdnů dopředu a zvali jsme fanoušky, kteří by přišli v kostýmu anebo jen tak v civilu. Na celou akci jsem dorazila chvíli po třetí hodině. Lidu bylo pomálu, ale já věděla, že zástupy začnou proudit opravdu až po páté hodině, když přijedou ze škol a dorazí z práce. Během toho si lidé mohli zkrátit čas čekáním v herně SkillZone, koupit figurky u stánku BlindBox anebo se obléknout do skvělého oblečení od Gamlery (které přivezlo zboží pro Alianci i Hordu, ale hádejte, co bylo vyprodáno nejdříve). A pokud jste se nechtěli fotit s cosplayery a LARPaři, kteří přišli, aby si film užili v kostýmu, mohli jste hledat kartičky s Treasure Goblinem, které byly schované po celém kině, a mohli tak vyhrát zajímavé ceny. A pokud se vám nechtělo dělat vůbec nic, a byli jste po celém dni v práci nebo ve škole unavení, přímo v kině bylo k vyzkoušení několik křesel DXRacer. Nutno podotknout, že jejich jediná nevýhoda je jejich pohodlnost. Takže i když víte, že byste neměli utrácet, stejně plánujete, kdy si je co nejdříve koupíte. Že já si do toho křesla vůbec sedala… Hodinu před prvním promítáním začalo být kino plné, ať už před kasou, nebo před promítacími sály. Začínali jsme se dvěma a třetím sálem pro lidi v kostýmech a nakonec jsme zabrali celé kino a všech sedm sálů bylo našich. Lidí v kostýmu se sešlo požehnaně a náš dvorní fotograf Butrix nám nafotil luxusní společné fotky, a samozřejmě i fotky z celé akce. Děkujeme všem, co se zúčastnili. Takovou atmosféru jsme tu dlouho neměli. Za Azeroth!
premiéra
premiérapremiérapremiéra
premiéra
premiérapremiérapremiéra
premiéra
premiérapremiérapremiéra
premiéra
premiérapremiérapremiéra
Byli jste s námi na premiéře? Jak se vám líbila? Pište nám do komentářů!

Naposledy upravil/a Esperanta 12.06.2016 v 16:26:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 15.06.2016 14:18

seanito
Chybí mi více fotek, zejména hnědo-orčí seskupení, které dorazilo hoďku před startem :-D
Tak já nějaké ještě dodám. Vyloženě jsem vybrala ty, které se mi zdály nejlepší. A orčí seskupení bylo epický. Dokonce měli i ty svaly a ten holohlavý týpek vypadal vážně jako ork! Zeptám se Butrixe, zda se mu je podařilo vyfotit, ale nemyslím si. Ale poptám se.

seanito 15.06.2016 13:45

Chybí mi více fotek, zejména hnědo-orčí seskupení, které dorazilo hoďku před startem :-D

Oisin 13.06.2016 14:33

Slečna z fotky č. 6 vypadá ... wow, asi jsem se zamiloval

Hromovapest 13.06.2016 11:45

Teda nechci být kritická ale hrůza a děs.Alespoň z fotek. Byla jsem v normálním kině na 3D verzi a mělo to větší ůroveň než nějaké opičinky s kostýmama a ty kydy okolo.Ale zase na druhou stranu.....když musíš-tak musíš

godlike 13.06.2016 07:18

to dc na konci nemá chybu

Esperanta 12.06.2016 19:51

Kubikula
Na obrázku číslo 3 je cosplayerka Germia ?
Gehenna.

Kubikula 12.06.2016 19:30

Na obrázku číslo 3 je cosplayerka Germia ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet