Rhymes - PvP Mage

http://media.wowfan.cz/uploaded/pvpvidea
Minule jsem vám představil Huntera Braindeadlyho, který ukázal, že hunter je velice nepříjemné povolání v arenách. Dnes si představíme asijského hráče s nickem Rhymes a jeho video s názvem Rhymes 10. Ve videu hned po intru a lehčím úvodu uvidíte, jak si tento Fire Mage počíná v battlegroundech, jako je Alterac Valley a Arathi Basin, kde mnohdy musí odrazit útoky nepřátelské Aliance, která vetšinou útočí v přesile. Samozřejmě vždy vyvázne, ale někdy je to opravdu o vlásek.
Na pozadí videa nehraje typická main-streamová hudba jako dubstep či drum 'n' Bass a je to příjemné osvěžení. Každá má prostě svůj styl muziky, která se mu líbí. Jak se Vám líbí video? Co říkáte na styl hudby? Myslíte, že je Fire Mage lepší v PvP než Frost Mage?

Naposledy upravil/a Astra 24.04.2012 v 18:20:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 24.04.2012 17:11

tyhle články o pvp maníkách se mi líbí.jinak s hudbou souhlasím metal tomu dává větší štávu to rozhodně co si pro nás přichystáš příště z class?

Riko 24.04.2012 17:10

Ja v PvP nejcastiji zabijim kouzlem Thunderstorm :-D

Ellendway 24.04.2012 17:07

Skill má o tom žádná. A co se týče hudby? Konečně další člověk, který tomu videu dal šťávu v podobě rocku a metalu. Mohl bych brečet u videí, kde je PvP spojený s trance nebo podobnou skákačkou.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet