Rule 85 aneb pokud to existuje, je tu i pony verze

  my little pony    pony    Rule 85   

Ne, nemusíte mi říkat, kdo všechno jste v bronies komunitě. Nemusíte mi říkat, že máte doma figurky a že se na seriál koukáte (on totiž špatný není, ale o některých lidech v komunitě pomlčím). Je 1. dubna a my se rozhodli na vás sesypat nálož článků, které jsou padlé na hlavu už samotným námětem. Při psaní článku o Rule 63 (gender swap) jsem si uvědomila, že existuje i další a sice Rule 85, které říká, že pokud něco existuje, existuje k tomu i pony verze.

Bronies jsou celkem velká komunita, potkáváte je na conech, a na internetu se nachází taky hojně. Proto asi není překvapením, že právě na internetu najdete hodně materiálu, ať už se jedná o fan fikce, fan arty a crossowery všeho druhu. WoW má střídavě kolem 10 mil. hráčů a zbytek hraje různě na neoficiálních serverech nebo nehraje vůbec, ale kolem lore se pohybuje. Tak se pojďme podívat, co nám přinesl internet.

 

Pony draenei!

Různé rasy se dají celkem dobře převést, i když s některými změnami, do pony verze. Třeba tady draenei frost death knight. Mírná změna anatomie a kopyt, přidáme rohy a je to.

I lichové...

Když jsem tak prohrabávala internet pro materiál na článek, nemohl mi uniknout tento art. Existují lépe provedené ale prostě... Kel'thuzad v PONY verzi!

Draci taky

Draky můžete převést na pony verzi velmi jednoduše. V My Little Pony totiž existuje několik druhů poníků: normální pony (řeknete mi, jestli to má speciální terminologii), unicorn, pegas a kombinace posledních dvou se nazývá alicorn. Navíc se v seriálu objevují i poníci, kteří se těmto kolejím trochu vymykají (viz. Chrysalis) a taky bytosti, které nejsou poníky už vůbec (Discord). Takže tady stačí přidat dračí křídla a máme to. I AM DEATH!

You must hold the Ashbringer!

Na obrázek Tiriona Fordringa aka poníka jsem narazila před několika lety při psaní jeho článku jakožto o hrdinovi. Už tehdy se mi v hlavě zrodil nápad na vytvoření podobného článku, ale nějak nebyla nálada a odhodlání. Vidíte tu podkovičku místo ruky? Cute!

Taste the flame of Sulfuron!

Tady se přiznám, že jsem byla velmi překvapená, že se někdo vůbec pustil do elemental lorda, protože mě by to třeba nenapadlo. Až budete komentovat, že v tlamě se kladivo blbě drží, asi by bylo lepší, kdyby byl unicornem. Ti totiž mohou svým rohem ovládat telekinezi. Nebijte mě za to, že ten seriál znám.

Dark Lady

Tohle už je asi úděl postav, které jsou v popředí a vidíte je všude. Sylvanas je jednou z ikon Warcraftu. Vidíte ji na plakátech BlizzConu, je s námi už pěkně dlouhou dobu a na internetu ji vidíte pořád. Takže ani ona rule 85 neušla.

You shall be the king

Tady platí to samé, co u postavy výše. Arthas je všude. A taky má snad nejatmosféričtější cinematic vůbec (change my mind). Scéna, kdy zvedá Frostmourne a připravuje se, aby jej zarazil do ledu a vzbudil Sindragosu, se vám vryje do paměti. Takže i když jsem narazila na lepší arty Arthase jakožto poníka, tohle mě rozsekalo. Mám dost. This is pure perfection.

You are not prepared for rule 85!

Třetí postava, která by se dala nazvat ikonou Warcraft universa. Když ještě fanoušci měli možnost posílat na starý battle.net své fan arty, kde byly komiksy, vtipné obrázky nebo hodně solidní umění, u vtipných obrázků či komiksů měli pravidla: "Prosím, už žádné "You are not prepared!" Je to ohrané." Jeden fanoušek z legrace vzal všechna tyto pravidla a hodil je do komiksu, který Blizzard zveřejnil, protože to byla hodně vtipná výjimka a navíc si taty pravidla všicni lépe zapamatovali. Ale neříkejte, že to není povedené.

Without you, Azeroth will surely fall!

V mé oblibě Khadgara, jakožto charakteru, jsem velmi transparentní (Bellatrix taky). Ale na svou obhajobu říkám, že jsem ho měla ráda už od dob Posledního Strážce, což je zároveň i má nejoblíbenější kniha z Warcraft universa, a o návrat Khadgara jsem stála už dlouho. S tímhle se tajit nebudu, tenhle art se mi prostě líbí. Je hezky provedený, tedy až na to, že Khadgar má trochu holčičí hlavu (pohlaví poníků poznáte podle tvaru hlavy) a má až moc dlouhou hřívu. Jinak pěkný art. Tento umělec totiž přetváří hodně pop kulturních charakterů právě do pony verze, takže umí.

Tak jo, nebudu vás už nadále trápit. Doufám, že jste si článek užili, nebo ve vás zanechal znatelný otisk (ať už radosti či bolesti), protože dneska vás čeká ještě několik podobných článků, i když ne zas tak praštěných, jako je tenhle. Co bych tedy chtěla říct na závěr? At least I have a chicken!

 

Pokud najdete nějakou další warcraft pony verzi, napište mi. Ráda udělám další článek!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 01.04.2018 20:40

Super v tomhle článku jsem našel svůj nový wallpeaper <3 díky moc

Esperanta 01.04.2018 20:45

Jakej?

Domimaru 01.04.2018 20:56

@Esperanta Ponydan

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet