Sargerasova hrobka, 3. část

http://media.wowfan.cz/uploaded/Sargerasova_hrobka
Jak si jistě vzpomínáte, v minulé části Sargerasovy hrobky pronásledoval Khadgar Gul'dana až k hrobce a tam jej konečně dostihl. Dostal tak šanci zastavit katastrofu, která Azerothu hrozí – Legie už je netrpělivá, aby mohla své nekonečné armády vyslat na Azeroth skrz portál, který jim má otevřít právě Gul'dan. Všechno se ale náležitě zamotává. A to nejenom proto, že stříbrovlasý arcimág nehodlá dát Legii Azeroth jen tak zadarmo. Nýbrž také proto, že prohnaný černokněžník Gul'dan si svou roli poskoka příliš neužívá. A to ani nemluvě o tom, že ho stále pronásleduje představa jeho druhého já – Gul'dana, který kdysi za nejasných okolností zemřel právě na místě, kde nyní stojí on... A Gul'dan nyní žádá odpovědi. Dozví se je? Čtěte dále.
» SARGERASOVA HROBKA, 3. část «
Ukázka: Černokněžník rozpřáhl doširoka ruce a rozptýlil svou magii do tenké vrstvy čirého felového ohně. Když se s ní střetl Khadgarův další útok, vrstva se zhroutila a zároveň zažehla oslepující světelnou explozi. Khadgar si musel zastínit oči. Když pak pronikavá záře vyhasla, byl Gul’dan pryč. Khadgar se napřímil a oprášil si ramena. Jeho roucho začalo na několika místech mírně doutnat. „Vím, že jsi pořád tady, Gul’dane,“ odtušil. „Nemáš kam jít.“ Gul’dan se skrýval ve stínech. Stejný trik, který použil předtím u Dozorkyň, sice bránil tomu, aby ho Khadgar fyzicky zahlédl, ale Gul’dan dobře věděl, že arcimág má k dispozici i jiné metody, jak jej odhalit. „Nemůžu splnit úkol, který jsi mi dal, aniž by zjistil, co dělám,“ šeptl Gul’dan ke Kil’jaedenovi. „Dovol mi ho zabít...“
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lomykar 22.08.2016 21:42

Prosím prosím poslední část ikdyž jsem to letmo prolétl v EN, čeština je čeština.Jinak moc děkuji za překlad!

Bellatrix 21.08.2016 21:04

Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 21.08.2016 20:55

Zug
Maiev: Strange... These are orcish runes! They were written by Gul'dan when he first opened this tomb twenty years ago.Naisha: What do they say?Maiev: Gul'dan wuz here.
Bože.

Zug 21.08.2016 20:34

Maiev: Strange... These are orcish runes! They were written by Gul'dan when he first opened this tomb twenty years ago.Naisha: What do they say?Maiev: Gul'dan wuz here.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet