Sekce Goblini

goblini

Konečně jsem se dostal k tomu, abych Vám pověděl něco málo o Goblinech, které jsem jen kvůli začáteční lokaci hrál několikrát. Sám už ani nevím kolikrát, ale určitě Vás čeká stejný osud, ať už na live, nebo v betě. Město Kezan (hlavní město Goblinů) Vás tak zaujme zvlášť nadupané auto! Spousta zábavných questů, ať už se jedná o vykrádání banky nebo hraní fotbalu.

Zatím jsem sepsal úvodní lokaci (Kezan), kde můžete dosáhnout 6 levelu, než odplujete pryč. Nějaké informace o rase Goblinů, raciálkách, statech apod. Další informace budou následovat, jen co je dostatečně vyzkouším a napíšu.
Je toho opravdu hodně, co bychom chtěli udělat a málo času, Ellendway pracuje na úvodním videu z hraní za Gobliny, takže se máte na co těšit.

Nové talenty!



Hodně z Vás si již všimlo nových talentů, které uveřejnil, no kdo jiný, než champion... Musím Vás však upozornit, že se jedná jen o předbězné talenty a brzy se budou opět měnit. Talenty si můžete zatím prohlédnout na Wowtal. Bohužel, co jsem koukal, tak nejsou uplně hotové a je tam pár chyb.

PS: Jakákoliv diskuze jako "ty talenty jsou nic moc, myslel jsem, že budou lepší" nebo "talenty jsou sux, nepůjde udělat hybrid" apod. budou brány jako spam a podle rozsahu bude následovat potrestání. Můžete ovšem psát své úvahy, kde bude jaký talent, jestli se třeba priestovo Penance přesune mezi první talenty nebo ne.

Deepholm v betě



Od dnešního dne je také přístupný mimo Hyjalu a Vash'iru také Deepholm, který je pro level 82-83. Také byl navýšen level cap na 83. Bohužel se nedá momentálně téměř hrát, protože Blizzard něco dělá na serverech a velmi často je restartuje...

Naposledy upravil/a Novom 14.07.2010 v 22:34:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ryon 15.07.2010 23:17

Doufám že ty nej spely co nakonci chybí budou ve spell booku jinak to ani nema ce jako by jsme se vratily zase k wow clasic. Chtel bych poprosi jestli by to pak admin zjistil a dal to server by se mi ulevilo...... díky

Darkdjinn 15.07.2010 14:51

Salsho
No jako nelibí se mi že arcane mag přišel o ten instant na konci takže arcane bude zase k ničemu muj milovanej spell
neprisel,arcane barrage mas ve spelloch.

Salsho 15.07.2010 14:37

No jako nelibí se mi že arcane mag přišel o ten instant na konci takže arcane bude zase k ničemu muj milovanej spell

AgoDago 15.07.2010 11:30

Já jakožto Destruction Warlock mě vadí jen to že zmizely 3 talenty a to : Ruin, Devastation a Destructive Reach. Ale na druhou stranu jsem rád že zůstal Soul Leech a Backlash(ikdyž už nepřidává Spell Critical).Ale vím že se jestě mnohé může změnit...

Unguis 15.07.2010 10:41

Riko
Kam zmizelo Lighning Mastery u shamana?
To ti¨taky nejspis nahradi Mastery

Niachronos 15.07.2010 09:42

Musím podotknout, že se všemi změnami jsem spokojen, nebo jsem schopen je překousnout. Je skutečnost, že talenty byly přeplácané a že spousta jich tam byla takřka zbytečně, i když je zjednodušení možná přílišné není to nic (co se týče stats jako critování) co by nemohl vyřešit mastery bonus a díky tomu se do hry dostává nový element. Nové rozvržení a to, že dostanete zajímavý skill, již na levelu 10 mi přijde jako taky dobré, protože to upoutá jak nové, tak staré hráče. Jinak Kezan je okouzlující a tvrzení, že je přeplácaný u mě nemůže projít, neboť goblini jsou již takový, všechno je u nich přeplácané (spousta technických vymožeností atd.). Musím uznat, že Blizzard (i přes zjednodušení, které zde bylo dosti na místě a otevírá se tak prostor po další datadisk) odvedl skvělou práci a na cataclysm se těším!

Riko 15.07.2010 08:36

Kam zmizelo Lighning Mastery u shamana?

werostir 15.07.2010 08:15

akrij
Proč odendaly z feral talentů u druida Mangle !!!!!!
protože to bude bonus pokud si frrala zolíš jako main spec

Darkdjinn 15.07.2010 08:08

Taky gobliny moc nemusim, a to jejich mesto plne smogu, maji to tam strasne preplacane na muj vkus. Co se tyce talentu, proste se mi vubec nelibi, dale uz to komentovat bohuzel nemuzu...

akrij 15.07.2010 06:45

Proč odendaly z feral talentů u druida Mangle !!!!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet