Sekce Worgeni

worgeni

Před dvěma dny jsem ve čtyři začal stahovat klienta na betu Catalysm a těšil jsem se, jak ji pořádně vyzkoušim. Po osmihodinovém stahování jsem ji opravdu jen vyzkoušel a až včera (jak si mohli někteří všimnout na mém streamu) jsem chvíli hrál za Worgena a vlastně se Worgenem stal. Tým testerů na webu však nemá za úkol pouze pařit, my přístup do bety samozřejmě využijeme hlavně jako zdroj informací. Každý z nás si proto bere na starost různé věci z Cataclysm a myslím, že se máte na co těšit.

Já jsem si vzal na starost kompletní informace o Worgenech. Vytvořil jsem pro to novou sekci, vložil do ní některé informace, které již jsme na webu měli, trochu je předělal a přidal i svou vlastní trošku do mlýna. Sekce je zatím ve vývoji a budu rád, když mi napíšete, co dalšího byste si v ní přáli. Zatím si můžete přečíst základní herní info o této rase, zjistit něco o úvodních questech worgenů a přečíst si něco o jejich historii.

Brzy také snad přineseme nějaké informace z Festivalu Fantazie, můžu už teď říct, že se přednášky vyvedly. A hlavně dorazilo více přednášejících, než loni. Pokusíme se tedy něco sepsat, dáme to dohromady a uvidíme. Těšit se můžete samozřejmě i na videa. Zatím pouze info na Snakově blogu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet