Shadowlands – Fanarty mountů z ankety na nového mounta

  mount    hlasování    fanart   

Od minulého týdne můžete hlasovat o tom, jakého unikátního mounta Blizzard přidá do hry v Shadowlands a zároveň ho zdarma poskytne všem hráčům, kteří v tu dobu budou mít Shadowlands zakoupené. Nápad je to moc pěkný, ale většina hráčů se shoduje na tom, že hlasovat o mountech, aniž bychom věděli, jak budou vypadat, je trochu nešťastné. Blizzard totiž neposkytl ani concept arty těchto mountů, pouze jejich slovní popisy. A tak se toho musela chopit komunita. V krátké době se zrodila celá řada grafických návrhů, které by vám měly hlasování usnadnit.

Upozorňujeme, že žádný z následujících návrhů není oficiální a není dílem Blizzardu. Ve všech případech jde pouze o fanouškovské výtvory, nakreslené na základě Blizzardem poskytnutých popisků.

 

Hlasovat můžete až do 18. září, následně se na základě výsledků ankety vytvoří mount a přidá do hry. Tento mount se pak objeví v herní záložce s mounty všem hráčům, kteří si koupili Shadowlands, a to někdy v průběhu prvního kvartálu roku 2021.

 

Fanarty

Peter Yu

S asi nejvíce propracovanými návrhy včetně úsměvných nápadů na to, jak by mohly vypadat samotné itemy učící dané mounty, přišel talentovaný tvůrce WoW addonů Azeroth Adventure Album a Narcissus, Peter Yu.

Wandering Ancient – úctyhodná postarší dáma-stromovec
"Někdy musíte castit o něco déle, protože je nahluchlá
a ne vždycky si dovede vzpomenout, co jste zač."

 

Soaring Spelltome – která vás zároveň obdaruje titulem Tome Rider
"Tato kniha vám možná poví, kde se zrovna nachází arcimág Khadgar..."

 

Nerubian má v podání Petera Yu dvě fáze, neboť byste si ho museli vychovat od mláděte až do dospělosti. Jelikož mládě by ještě nebylo dost velké, aby sloužilo jako mount, vozilo by se místo toho ono na vás. A zbytek času by trávilo v zavařovačce. Zato plně dorostlý nerubian... Ten si od vás rozkazovat nenechá a povolávat bude on vás! (Aneb In Soviet Russia, the mount summons you.)

Nerubian Spiderling
"Na vnitřku víčka je drobný nápis:
nikdy nezapomeňte zavařovačku pořádně uzavřít."

 

Nerubian Deathweaver
"Někdy přemýšlíte nad tím, kdo tu vlastně šéfuje..."

 

Curious Caterpillar
Desetimístný mount, jehož pozornost je velmi snadné odlákat,
takže při "jízdě" průběžně mění rychlost...

 

Gooey Slimesaber
Na tomto mountovi s vámi bude sedět ještě veverka-rytířka.
(Inspirováno NPCčkem ze hry Divinity: Original Sin 2.)

 

Claina

Druhá sada návrhů pochází od naší vlastní krajanky, streamerky a výtvarnice Clainy.

Lordoza

Následující návrhy herních modelů pochází od lordozy.

Wandering Ancient

 

Soaring Spelltome

 

Nerubian Swarmer

 

Curious Caterpillar

 

Gooey Slimesaber

 

Archlichofthestorm

Takto si představuje nerubianího mounta Archlichofthestorm.

Nerubian Swarmer

 

Yağız Kani

Zatímco jiní výtvarníci si představují Gooey Slimesaber spíše jako roztomilou, ač trochu nechutnou kočičku, Yağız Kani ukázal, že může vypadat i pěkně nebezpečně.

Gooey Slimesaber

 

Rebockymeow

Návrh Redditora Rebockymeow sice na první pohled spadá mezi ty roztomilé, dokonce až agresivně roztomilé, ale zároveň navrhuje velmi inovativní způsob, jak by se na takovém mountovi dalo jezdit. Totiž ne na něm, ale... v něm.

Gooey Slimesaber

 

Winterhail

A pak je tu naprosto fenomenální concept art od Winterhail, který zkombinoval všechny mounty do jednoho. Protože proč bychom si měli vybrat jenom jednoho?!

 

Blizzard zdroj

 

Letos jsme byli povoláni, abychom překonali mnoho záležitostí, a jsme nesmírně vděční vám, naší komunitě, že jste nás v této nejisté době doprovázeli. V tomto duchu jednoty a na znamení toho, jak si vás ceníme, chceme spolupracovat se všemi, kdo vlastní Shadowlands, a společně vytvořit mounta, na kterém můžete brázdit říše posmrtného života.

 

Hlasujte zde a vyberte, kterého mounta chcete, abychom vytvořili. Hlasovat můžete do 18. září do 22:00 (našeho času, pozn. red.). Jakmile se hlasování uzavře, spočítáme hlasy za každý region a zjistíme, který mount je nejoblíbenější. Vezměte prosím na vědomí, že běží vícero anket pro různé regiony, takže se ujistěte, že hlasujete pro správný region!

 

TVOŘÍME SPOLEČNĚ MOUNTA

Naši umělci projekt zahájili tak, že přišli s koncepty pěti unikátních mountů, mezi kterými si můžete vybrat. Teď je čas, abyste vy přiložili ruku k dílu: v anketě výše vyberte vašeho oblíbeného. Mount, který mezinárodně získá nejvíce hlasů, bude prohlášen vítězným a naši umělci začnou pracovat na tom, aby učinili váš výběr realitou.

 

  • Wandering Ancient – Ne všechny prastaré zajímá válka nebo vědění. Někteří prostě jen chtějí procestovat svět. Toulavý prastarý, veliký mount pokrytý listy, vás zve, abyste na něj vyšplhali, chytili se jeho větví a společně vyrazili na cestu.

  • Soaring Spelltome – V zapomenutých hlubinách dalaranské knihovny se nalezl tento přerostlý svazek, jak bláznivě víří po místnosti. Otevřete stránky této arkánou napuštěné knihy a svezte se na magické dobrodružství.

  • Nerubian Swarmer – Když byla roztříštěna Helm of Domination, nerubiané pod nadvládou Krále lichů se utrhli ze řetězu. Některé chytila Argent Crusade, kteří je předali svým spojencům Ebon Blade. Nyní se jejich pavoučí pařáty dají využít jako mounti, kteří pobíhají mrazivou tundrou Icecrownu a pronásledují běsnící nemrtvé.

  • Curious Caterpillar – Zvědavá housenka si jedné noci našla cestu do Heartlandu ve Valley of the Four Winds a začala se cpát místní přerostlou zeleninou. Když se pandareni z Halfhillu následujícího rána probudili, našli svou úrodu napůl sežranou a uprostřed té spouště obrovskou, spící housenku. Byla moc velká na to, aby se z ní mohl stát motýl, ale tento přátelský červík má akorát správnou velikost na to, aby mohl sloužit jako mount.

  • Gooey Slimesaber – Z jezírek slizu v Plaguefallu se vynořila spousta druhů rosolovitých stvoření, včetně téhle lepkavé kočičky. Slizovitá šavlozubá kočka, ze které sliz i kape, je ten druh mounta, na kterém když se budete chtít projet, nejspíš si budete chtít vzít rukavice.

 

Jakmile naši umělci dokončí mounta a on bude připravený vyjet na cestu, přidá se ve hře do záložky s mounty. Stane se tak někdy v průběhu prvního kvartálu roku 2021, a to pro všechny hráče, kteří budou mít Shadowlands aktivovaný na svém účtu. Ankety zůstanou aktivní po dva týdny, uzavřou se 18. září ve 22:00, takže nezapomeňte ještě předtím vybrat mounta, který se vám nejvíce líbí! Vezměte zároveň na vědomí, že současně běží několik anket pro různé regiony. Výsledky vaší ankety tak budou reflektovat pouze hlasy z daného regionu.

 

Jména mountů i jejich popisy jsou ve vývoji a mohou se změnit.

 

Myslíte, že by takto nějak výsledný mount mohl vypadat? Pro kterého mounta jste hlasovali nebo plánujete hlasovat?

A kdo se mnou souhlasí, že by měl Blizzard okamžitě zaměstnat Petera Yu a nechat ho dělat mounty?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 13.09.2020 19:40

Za mě strom co ti bude vyprávět ostravné historky... oh ano

Batole 13.09.2020 01:11

Za mě vítězí Nerubian mounti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet