Shadowlands – Live stream se přesunuje na neurčito

  livestream    novinky    shadowlands   

Příští týden, v úterý 9. června, se měl konat livestream o novinkách v Shadowlands. Ve světle dramatických nepokojů, které se v současné chvíli odehrávají ve Spojených státech, se Blizzard událost rozhodl odložit na neurčito.

Blizzard zdroj

 

Je třeba vyslechnout si důležitější hlasy, než jsou ty naše, a nyní je čas naslouchat. Live stream na téma WoW: Shadowlands, který se měl konat 9. června, prozatím odkládáme. O další detaily ohledně expanze se s vámi podělíme někdy v budoucnu.

 

Souhlasíte s tím, že se teď celá řada různých událostí ve videoherním světě kvůli nepokojům v USA odkládá? Nebo jste toho názoru, že by naplánované události měly probíhat normálně?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Reeki 08.06.2020 21:10

God fuck America

Lockdaar 06.06.2020 10:41

Heh, to by jeden ani skoro nevěřil... Jaký hlasy si chtěj vyslechnout? Hlasy té rabující lůzy, která se tam schází jen kvůli tomu aby mohli vymlátit výlohy drahých obchodů a vybrat je? To, co se tam momentálně děje, nemá už dávno nic společnýho s nějakými protesty... Navíc nevím, jestli je tohle nejlepší doba pro nějaký takovýhle bezhlavý vyvádění, nevšiml jsem si, že by se situace kolem koronaviru v Americe nějak výrazně zlepšila

@ndy 06.06.2020 07:10

To už je směšný..

Dikz 06.06.2020 03:45

Kurva to mě sere těšil jsem se ale no co se dá dělat 😭

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet