Shadowlands – Modré oči u krvavých a Void elfů

  customizace    blood elf    void elf   

A máme tu další vulpery.

...

Ne, nebojte se a přestaňte podpalovat Orgrimmar. Oprava – máme tu další metaforické vulpery. Aneb další situaci typu "Neee, vulpery vůbec nebudou hratelná rasa, přestaňte nám po internetech psát, že to tak určitě bude!" A co je to tentokrát? Tentokrát je to "Neee, krvaví elfové NEBUDOU mít modré oči, to jsou jenom textury pro NPC!" Ione, Ione, ty zlobivý chlapče, pročpak nám lžeš? A kdo lže, ten krade, do Revendrethu se hrabe. Vážně, Ione co by ti to udělalo, kdybys přiznal barvu (haha, barvu), že hráči nakonec opravdu dostanou k dispozici customizace modrých očí u krvavých elfů?

 

Protože po vydataminovaných customizacích pro elfy teď přišel Blizzard dokonce s oficiálním preview customizací, a to konkrétně modrých očí pro krvavé elfy a Void elfy.

Zároveň Blizzard připojil i další ukázky toho, jak bude moci váš krvavý elf nebo Void elf vypadat v Shadowlands.

No, přinejmenším určitě budou mít radost role-playeři, co chtějí hrát vznešené elfy (High elves). A to technicky u obou frakcí.

 

 

Jste rádi, že si budete moci založit modrookého elfa na straně Aliance i Hordy, nebo vás taková možnost vůbec nezajímá? Či jste dokonce přímo proti tomu, aby taková možnost existovala?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anfaelion 28.05.2020 22:49

KONEČNE! Blood elfovia už dávno nesajú moc démonov a modré oči sú už viac ako 10 rokov viac než na mieste! A hrozne sa teším, že void elfovia dostanú aj normálnu farbu kože. Tým pádom sa v podstate aj konečne splní sen mať high elfov v aliancii. Za mňa veľký palec hore

cerv255 28.05.2020 17:43

Jako člověk který se modlí za high elfy od BC skáču radostí, ale na druhou stranu už to trochu s tou customizací přehánějí.

@ndy 28.05.2020 16:42

Ti blood elfové tmavé pleti mi nějak do lore nesedí..

Vallaska_Roue 28.05.2020 20:16

Politická, rasová a genderová korektnost, to je to oč tu poslední dekádu běží. Nezbývá než se s tím smířit. Nebo se vzdát výdobytků moderní civilizace se všemi jejími plusy a mínusy a odejít zpátky do divočiny.

Kaspo 29.05.2020 08:10

@Vallaska_Roue avšak nikto ti nekáže, aby tvoj BE bol bol tmavý ako uhlie, či čiernejší ako čierna diera. 😃

Lethal 29.05.2020 11:19

@Kaspo Veď ale ide o tú možnosť - videl si niekedy čierneho H/BElfa? Tá implementácia politickej korektnosti sa väčšine študiám nedarí, resp. dávajú ju do nelogických miest, však elfovia sú vymyslení, tam naozaj nie je potrebné prihliadať na korektnosť. Horšie by bolo, ak by ho nemal Human, tam by sa to dalo pochopiť, ale na elfoch to vyzerá nasilu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet