Shadowlands – Návrat statu PvP Power?

  pvp    pvp power    shadowlands   

Vypadá to, že Shadowlands budou konečně zase trochu přát PvP hráčům. Nejen, že se do hry vrátí PvP vendoři, ale vypadá to, že Blizzard hodlá znovu začít pracovat s atributem PvP Power. Ten jste mohli v dobách před WoD najít jakožto jeden ze statů PvP gearu. PvP Power sloužil k navyšování udělovaného poškození a léčení v PvP.

 

V jednom z buildů Shadowlands alfy jsme na tento atribut mohli znovu narazit. A to v podobě spellu, který má určitou šanci na pár chvil navýšit váš primární stat o množství rovnající se vaší PvP Power.

 

9.0 PvP Power – Vaše ability mají vysokou šanci spustit na 15 vteřin Gladiator's Dominance, což navýší váš primární stat o množství rovnající se vaší PvP Power.

 

Tak to máme PvP vendory, u kterých si budete moci koupit PvP itemy za PvP měnu Shadowlands PvP Weekly Reward Progress, a teď ještě naději na návrat PvP Power. Že by se PvP gearu zase vrátila jeho individualita?

 

Jaký máte názor na to, jak Blizzard v Shadowlands pracuje s PvP stránkou hry? Zamlouvají se vám tyto změny, nebo myslíte, že by se PvP měla věnovat ještě větší péče?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hepy 05.07.2020 14:30

Jsem rád že se vrací pvp gear, snad už nebude třeba chodit raidy a emka pro gear na pvp. Ovšem tuhle funkci co pvp power ma teď versatilita ne ? Bude to opravdu změna, to uvidíme :-)

Throx 05.07.2020 10:35

KONEČNE ! UŽ bylo načase ako dlhoročneho pvpckara si konecne znova zahrajem retail kde od Legiinu nehrajem prace to bol datadisk kde zrusily pvp gear blizzard dostal zase rozum Bravo !

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet