Shakes & Fidget, Loga, Info

Hlavně kvůli odražení dalších dotěrných dotazů na shoutu jsem přeložil další díl Shakese & Fidgeta ve velmi rychlém čase. Tentokrát nese název Dvakrát (po)děláno a vypráví nám o tréninku Shakese se dvěma zbraněmi, se kterými, jak poznáte, opravdu dobře zachází. Tento i další díly najdete v sekci Shakes & Fidget.



To není ale jediná nová grafická práce, která se na webu dnes objevila. Mám od Vás totiž dvě nová loga, obě dvě s dreaneiskou tématikou. Autorem prvního, na kterém je zachycen obrněný dreaneiský válečník, je El'Homero, zatímco druhé logo, s Dreaneii kdesi v jejich domovině, vytvořil můj milý bratříček říkající si Skall. Tato loga si můžete nastavit jako hlavní v sekci Výběr loga.

logo logo


A nakonec ještě nějaké informace...

Jak jste si určitě všimli, vyšel nám patch 3.0.8, který bohužel způsobil i několik menších problémů. Největším z nich je rozhodně dočasné pozastavení Wintergrasp bitev na všech serverech, na jejichž opětovném spuštění Blizzard usilovně pracuje. Také je tu menší problém s Warlockovým Ritual of Summoning, který má nyní dvě minuty cooldown a nefunguje zrovna spolehlivě. Do několika dnů by to snad mělo být ok. Patch můžete stáhnout zde.

Systém pomoci od Game Masterů byl také předělán a nyní by měl být ještě bezpečnější, totiž už by se nemělo stát, aby se někdo vydával za GM. Když s Vámi totiž bude chtít mluvit GM, nad chatem se Vám zobrazí tato ikona.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet