Shimmering Flats

a jihovýchodě Thousand Needles kdysi bývalo slané jezero nebo nějaké velmi malé moře. Teď už je vidět jen velká bílá plocha, v níž jsou praskliny, a na obzoru se tyčí obří kameny. Slunce zde svítí nepřetržitě skoro celý den téměř po celý rok, a tak se voda již dávno vypařila.

Toho, jak je tato země rovná, využili Goblini a Gnómové a společnými silami zde vytvořili závodní dráhu. Od té doby se zajímají jen o vytváření nových a rychlejších vozidel, se kterými by mohli oni, nebo i jiné osoby, řádit po závodní dráze. Závodníci si však musí dávat pozor na škorpióny a další stvůry, které se zde zahnízdily.



Naposledy upravil/a Serwak 29.03.2010 v 16:24:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Felendar 20.08.2012 16:38

No a teď je to místo zatopené, docela škoda...

Blob 02.11.2010 21:27

Dobrý by bylo udělat s toho závod mezi Hordou a Aliancí třeba i o Honory, takový zvláštní Battleground.

Enrage 13.07.2010 09:03

Pretekat mozes vsade, ked chces Ja s bratom sme si z eng vyrobili mekigneers chopper a potom sme sa skoro celý den na shimmering flats bavili Potom za nami prislo ece par kamaratov z guildy co ties mali tu motorku. Je to dvojmiestny mount a tak sme sa dali do dvojíc a pretekali sme o goldy

Bellatrix 29.04.2010 19:58

Jsem si vzpomněla, jak jsem se ve wowku jednou do krve pohádala s kýmsi v guildě, kdo mi tvrdil, že Shimmering Flats je poušť, a já na něj, že to je vyschlý solný jezero, a ani jeden z nás nechtěl ustoupit, hádali jsme se asi půl hodiny až guild master ztratil trpělivost a řekl, že jestli toho nenecháme, tak dostaneme oba kick...A jinak je docela škoda že my, hráči, tam taky nemůžeme nějak závodit

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet