Skupina pěti tanků dokončila Mythic Underrot +15

  mythic    underrot    dungeon   

Někteří lidé se očividně před příchodem nového raidu hodně nudí, a tak vymýšlejí všelijaké způsoby, jak se zabavit. Třeba zajít si +15 Mythic dungeon s pěti tanky. Protože proč ne, že?

 

 

Ve videu se můžete podívat na průběh dungeonu.

 

 

Na jednu stranu, klobouk dolů. Na stranu druhou... co to vypovídá o stavu hry a jednotlivých class? Toto jsou, mimochodem, statistiky těchto dobrodruhů:

Prošli jste někdy nějaký dungeon v podobně nestandardním složení party? Jak se vám dařilo?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 12.01.2019 23:45

Já vidím jen 4 tanky

Joe 12.01.2019 16:15

https://www.wowhead.com/news=282350/mionee-solos-court-of-stars-22

v legionu se tenhle hráč asi taky hodně nudil, solóval si aktuální raidy a m+22 dal sám, co to asi vypovídalo tenkrát o legionu to už asi každej zapomněl tak hodíme víc bahna na BFA ne?

Valohran 12.01.2019 14:22

Pokud jsou ti hráči podobně šikovní, tak to celkem potvrzuje to, jak je teď hodnocená použitelnost různých tanků. Protection war je op, druid nope, zbytek je poměrně vyvážený co se výhod a nevýhod týče.

Hromovapest 12.01.2019 14:05

Evidentně pve, pvp na maximu. Goldů habaděj.Achivmenty všechny hotové.Reputace a odměny nafarmený. Alti vyexpený a vybavený.To holt jedněm přijde dlouhá chvilka.Tak vymýšlej různé výpravy.Ale evidentně určitě ne z nudy ale proto že je wowko baví.To jen určitá skupina lidí mluví o nudě. :-) Takový způsob jak se vyplakat.

Nox 14.01.2019 02:52

No a někdo zase bude neustále prezentovat svůj dojem, že stěžovat si na nedostatek a nezábavnost obsahu může jen ten, kdo má miliardu goldů, sto altů, tisíce petů a mountů a tak dále...
WoW hraji od vanilly, vždy mě bavilo a stále baví, ale jak člověk trochu vystřízliví, aktuálně opravdu nevidím žádnou motivaci se vracet častěji než třeba na raidy nebo nějakou domluvenou akci. Obsah, který mě baví a zajímá mám víceméně za sebou a tento datadisk se zkrátka zařadil mezi ty, kdy to příšlo velice brzy. Snad je to tím, že s trochou snahy má člověk za den až dva vyexpenou 120 a za další dva dny item lvl, kdy už končí dostupná výzva a motivace snažit se dál.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet