Skutečná královna přichází – Patch 8.2 se blíží

  Azshara    Patch 8.2    cinematic   

Nynější válka nabrala různých směrů. Zažili jsme spálení Teldrassilu, morem zamořenené lordaeronské hlavní město a především výskyt azeritu, který veškeré dění přesunul na pomezí ochrany světa a své vlastní frakce. Obě frakce se i přesto musely potýkat s hrozbami svých nových spojenců. Horda si musela poradit se zkažeností G'huuna, jehož vliv sahal až do nejvyšších vrstev zandalarské společnosti. Aliance se pro změnu postavila hrozbě ze strany původních obyvatel Kul Tirasu, Drust a pomalu rostoucímu temnému vlivu z útrob moří, který si málem podmanil každého mořského mudrce (Tidesages) z rodu Stormsong.

 

Přestože by se mohlo zdát, že přelomovou událostí se stala porážka G'huuna, byl to právě útok Aliance na Dazar'alor zanedlouho poté, co dále roztočil kruh nenávisti. Napětí mezi oběma frakcemi začalo růst rapidní rychlostí, což je příležitost pro někoho dalšího, kdo by je obě rád viděl roztříštěné na prach. Tentokrát se žezla ujímá Azshara, která má s Azerothem velice bohatou historii. Nyní nastal čas všem ukázat, co to znamená být skutečnou královnou. Držte si klobouky, příliv již přišel. Vítejte v Nazjataru.

 

 

Blizzard na svém WoW kanále prozatím zveřejnil pouze cinematic pro Alianci. Cinematic pro Hordu přidáme, jakmile to bude možné. Veškeré informace o patchi 8.2 naleznete v našem souhrnném článku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet