Soutěž o knihu Noc Draka - vyhlášení

http://wowfan.cz//pic/soutez/nocdraka/souteznocdraka
A máme tu vyhlášení soutěže o knihu Warcraft: Noc Draka, kterou napsal Richard A. Knaak, do češtiny přeložil Jan Netolička a do soutěže věnoval Fantom Print, děkujeme. Soutěž trvala týden, během kterého přišlo na sto emailů. Bohužel, několik z nich bylo špatných a tak nemohly být zařazeny do závěrečného losování, které proběhlo, jak je u mně zvykem, ve World of Warcraft přes klasický /roll. Číslo, které mi pak hra ukázala, označovalo vítězný email.

Vítěz:

A výhercem se stává číslo 73, pod kterým je email od Wichinga! Gratulujeme! Výherce bude kontaktován emailem.

Správné odpovědi:

1) World of Warcraft vyšel 23. 11. 2004. Jiná odpověď nebyla uznána. Stačil ovšem rok. 2) Datadisk, který byl oznámen na Blizzconu 2011, se jmenuje Mists of Pandaria, což byla opět jediná možná odpověď. 3) Pandareni jsou zpočátku neutrální a po splnění úvodních úkolů dostanete na výběr, ke které frakci (Aliance, Horda) se přidáte. Takže v podstatě všechny alternativy, jako obě frakce, po splnění úkolů dostanete na výběr a podobně. Všem soutěžícím děkujeme za účast a do příště jim přejeme hodně štěstí.

Naposledy upravil/a Astra 04.03.2012 v 16:30:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wiching 04.03.2012 23:07

Dakujem velmi pekne

Honza4545 04.03.2012 22:52

Jerryky
Pouze jsem konstatoval, že mě to pobavilo, to ještě neznamená, že bych si chtěl z někoho dělat srandu, ale pouze jsem chtěl poukázat na to, jak se soutěžící ani neuráčí pouhých 5 minut hledat správné odpovědi, pokud je sami neznají...
Ano jerryky tys napsal že tě to pobavilo ale uvědom si že tento web nečteš sám a jsou tu i tací lidé kteří se i takové debilitě dokáží zasmát a říct si v duchu to je ale debil každopádně aspoň že to ellendway smazal myslím si že toto by se na profesionálních webech oběvovat nemělo a jinak ty nemůžeš vědět jestli si nemyslel že je to správná odpověď a tímto si tomu dotyčnému dal najevo i když neúmyslně že je to debil. A ellendway pokuď redaktor píše články za nějakou stránku noviny apod. tak jej tímto reprezentuje.

BlackFans 04.03.2012 22:49

Ellendway
Zpomal. Smazal jsem to já.
V pohode, to bola len otazka. Ale stale by ma zaujimalo aky ma na to nazor wrent.

Ellendway 04.03.2012 22:15

BlackFans
Ma na to nejaky nazor alebo si to zmazal preto aby to nevidel?
Zpomal. Smazal jsem to já.

BlackFans 04.03.2012 22:13

Jerryky
Četl jsi vůbec všechny komentáře? Tak to prosím udělej a pak něco piš, leda by sis nepamatoval, co jsem psal o pár řádků níž... Ale očividně ti dělá radost napadat kde koho.
Ja napadam kde koho? Zrejme ty nevies citat ani chapat. Pisal som o tebe a iba som odpovedal na spravu niekoho tu. Nikoho som nenapadol len ma udivuje tvoje chovanie. Pokial ti ludia vadia nerob tuto robotu a nevzniknu tu koli tebe flamy na tuto vec... kazdopadne by som bol zvedavy co na to horovi wrent ze sa takto prejavujes prakticky na jeho webe? Ma na to nejaky nazor alebo si to zmazal preto aby to nevidel?

Jerryky 04.03.2012 21:59

BlackFans
...
Četl jsi vůbec všechny komentáře? Tak to prosím udělej a pak něco piš, leda by sis nepamatoval, co jsem psal o pár řádků níž... Ale očividně ti dělá radost napadat kde koho.

BlackFans 04.03.2012 21:25

Jerryky
Ale konkrétní nikdo není, že?
Nestaci ti ze urazis alebo ponizis dotycneho co to napisal? Myslim ze by si sa mal chovat viac profesionalnejsie pokial pracujes ako redaktor. Bral by som to na nejakom druhoradom random webe kde sa takto spravcovia prejavuju ale takyto pristup k ludom tu? Mal by si si uvedomit ze za popularitu webu mozu hlavne vasi navstevnici a fanusikovia tohto webu... a ty podporis tento web tym ze urazas ludi? Sorry ale nepride mi to vhodne.

Jerryky 04.03.2012 21:03

BlackFans
...
Ale konkrétní nikdo není, že?

BlackFans 04.03.2012 20:54

Mascius
Taky nechápu ty reakce. Jestli Vám jde o princip, tak chci vidět i Vaše komentáře u tv programu Nikdo není dokonalý a dalších mnoha podobných, kde se vyberou nejstupidnější odpovědi aby se člověk pobavil.
Porovnavas dve rozdielne veci. V relaciach ako Nikdo neni dokonaly, mudry schybi atd... ludia suhlasia s natacanim a pouzitim veskereho materialu o nich v ich sou. Pokial viem tak v sutazi nebolo nic o tom ze suhlasime s tym ze sa bude zverejnovat nase odpovede nech su akokolvek zle... myslim ze ani redaktori wowfanu niesu bezchyby... staci ked sa clovek pozrel na tento clanok o vyhercovi predtym ako ho Jerryky alebo nejaky kontrolor opravil... pretoze to bolo naozaj des... aby clovek neovladal pravopis a pisal sem clanky? Ako sorry ale do tych: Odpovediach ktore ma pobavili... si mal dat seba a svoj clanok... tot moj nazor.

Ellendway 04.03.2012 20:03

Xscreamer
Mohu se zeptat, proč nebyl uznán rok 2005, když datum vydání hry v EU je 11. 2. 2005?
Protože wow vyšlo v roce 2004.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet