Soutěž - Šance pro movie makery

http://media.wowfan.cz/uploaded/movie_soutez
Jistě všichni víte, že kromě WoWfanu spravujeme i několik dalších webů, které jsou zaměřeny na hry od Blizzardu, a všechny je zaštiťuje Blizzfan. Abychom neměli pro každý web rozdílná intra, rozhodli jsme se uspořádat soutěž o INTRO, které by reprezentovalo všechny weby, spadající pod Blizzfan. Tedy, téměř všechny. Jedná se o hry World of Warcraft, Hearthstone, Heroes of the Storm a Overwatch. Nebudeme se však bránit ani přítomnosti Diabla a Starcraftu. Vaším úkolem bude vytvořit maximálně 6 - 10vteřinové (raději 6 vteřin) video/intro, které bude reprezentovat výše uvedené weby - přesněji Blizzfan. Musí být originální, nechceme nic, co má někdo jiný. Určitě by mělo být výstižné, ale zase ne nic strašidelného. Raději to necháme kompletně na vás a vaší fantazii. My se na něj pak podíváme a zhodnotíme. Rád bych zdůraznil, že vyhrát nemusí nikdo, pokud by se stalo, že se nám nebude nic líbit. Níže naleznete další informace, a to včetně cen.

Informace

  • Soutěžící má za úkol vymyslet a vytvořit videosekvenci s maximální délkou 6 - 10 vteřin, kterou využijeme jako intro k našim videím.
  • Video musí představit naše fan stránky - způsobem, jakým chcete, ale pamatujte, že by mělo být použitelné jako intro. Musí obsahovat naše logo Blizzfan.cz (ke stažení níže). Můžete vytvořit i více návrhů = větší šance na výhru.
  • Video nesmí porušovat autorský zákon a nesmí být ani vulgární či urážlivé. Vyvarujte se také neobjektivním superlativům.
  • Soutěžící umístí svůj výtvor např. na server youtube.com nebo nahrají na webshare, leteckaposta.cz atd. a pošlou email na thejerryky@gmail.com s odkazem na video. Do předmětu napíší "Soutěž - Intro".
  • Výhodou bude, půjdou-li textové prvky videa do budoucna upravit. Připište, prosím, tuto informaci do emailu.
  • Soutěž končí 31. 3. 2016. Porota složená z redakce webů poté vybere nejvíce vyhovující video a výherci po domluvě odešleme výhry.
  • Soutěže se nesmí účastnit lidé z týmu webu.
  • Soutěžící se odesláním odkazu s videem automaticky stávají účastníky soutěže a zavazují se, že nám poskytnou všechny zdrojové soubory k videu, pokud budou vybráni za vítěze. Poskytují nám tím také plná autorská práva k videosekvenci.

Ceny

  • Sběratelská edice Starcraft II: Legacy of the Void (digitální verze)
  • Plakát Heroes of the Storm
  • 2x Tassadar + skin Crypt King Tassadar do Heroes of the Storm
Blizzfan logo ke stažení ve 3D a v PNG - >>ZDE<<. Hodně štěstí!

Naposledy upravil/a Bellatrix 19.03.2016 v 21:19:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 19.03.2016 19:11

Shenny
Okay, jen jsem byl na chvíli slepý. 31.3, jasně.Opravdu dlouhá doba, musím říci. hh
Myslím si, že téměř dva týdny na 10 vteřin videa je relativně dost.

Shenny 19.03.2016 18:51

Shenny
Kolik na to máme času?
Okay, jen jsem byl na chvíli slepý. 31.3, jasně.Opravdu dlouhá doba, musím říci. hh

Shenny 19.03.2016 18:50

Kolik na to máme času?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet