Spojení Nihilum a SK-Gaming!

Všichni jsme se těšili na další "souboj" nejlepších guild světa, který se měl odehrát v raidech datadisku Wrath of the Lich King, který vychází již zítra (!!!). Jak to ale vypadá, nějaké souboje o prvenství tam určitě budou, ale tyto dvě guildy se asi již neutkají. Nic to ale nemění na tom, že právě tyto guildy získají většinu First Boss Killů. Většina členů Nihilum a SK-Gaming (dříve Curse) totiž vytvoří jednu guildu! Toto je text, který guildy uveřejnili na http://www.twentyfifthnovember.com/ což by mělo být jejich jméno (25th November):

Chtěli bychom Vás upozornit na vytvoření nového spojení ve World of Warcraft. Spousta z Výs si určitě pamatuje guildy Nihilum a SK-Gaming z minulých let, rozhodli jsme se, že spojíme své síly do jednoho týmu pro Wrath of the Lich King, který nás nyní čeká. Strávili jsme obrovské množství času vyvářením největších úspěchů, jakých kdokoli dosáhl v této hře a jsme nyní připraveni pokořit cokoli, co se před námi objeví. Abychom ještě zvětšili naše úspěchy, našli jsme konečně tým, který má motivaci k tomu vrátit nás zpět na absolutní špici a dosáhnout našeho skutečného potencionálu. Společně si pomůžeme k dosažení více profesionálních zkušeností ve WoW a to povede k dalším úspěchům, jaké mezi WoW komunitou ještě nebyly.

Nyní nabízeme pouze chuť a natěšení na to co přijde. Jak napovídá jméno, začínáme oficiálně jako guilda hrát 25. listopadu pod novým jménem, a chceme nechat lidem vědět právě o tomto datu. Takže co přijde 25. listopadu? Spustíme nový portál, který bude sdělovat informace o guildě a navíc chceme být jedním z nějlepších WoW komunitních portálů. Najdete nás levelovat na serveru Magtheridon a uslyšite o nás při debatách o dalších First World Killech :).

Thomas "Kungen" Bengtsson - Guild Master
Philip "Mek" Curry - Guild Master
Markus "Mackzter" Dahlgren - Guild Master
Mark "Nessaj" Laursen - Community Manager

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet