Společný sraz na podporu smrtelně nemocnému příteli

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news8
Dnes se na Vás obracíme s žádostí o podporu nápadu zorganizovat sraz a následnou společnou fotografii příteli našeho čtenáře.
Davidovi byla diagnostikována rakovina v posledním stádiu. Jako ukázku podpory v nejtěžších časech se jeho kamarád Drexx rozhodl zorganizovat společný pochod Hordy spojený se skupinovou fotografií, která bude Davidovi vytištěna, zarámována a přinesena do nemocnice. Jelikož to byl Horďák srdcem i duší, pochod se bude konat dnes v 21 hodin v Crossroads na serveru Drak´thul. Cross-realm invite je samozřejmě možný. Kdyby měli chuť přijít i hráči Aliance, tak bych žádal členy Hordy, aby drželi své PvP choutky na uzdě a nerušili tímto mírovou akci konanou za tímto účelem. Svou podporu můžete vyjádřit i v tématu na našem fóru zde.
UPDATE: Akce proběhla. Až na nespolupráci některých jedinců, děkujeme tímto všem ostatním za spolupráci a účast.
popis obrazku
UPDATE (2): Před chvilkou jsme se dozvěděli že David své nemoci bohužel podlehl.

Naposledy upravil/a DaveL 06.02.2013 v 22:02:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mirdax 06.02.2013 12:19

bouzel u takovy veci se stavaj :-(

Benosh 06.02.2013 08:48

Pořád má naději, že mága vyexpí na lvl 90, přejme mu uzdravení. Během týdne je to už druhá zpráva, kde čtu, že někomu z našich WoWkařů jde o život.V sobotu 2.2. zemřel mému bývalému spoluhráči healer z raidu po srážce s autem na přechodu a to tak, že si přehodil šichty a šel na noční do práce. Zamrazí při představě, že se před odchodem do práce bavil s guildies na TS. Bylo mu 21 let.

Zergons 06.02.2013 06:46

Stejně jako Javorovej, sem WoW už přestal hrát ale to neznamená že přeju Davidovi uzdravení. Můžeme doufat že se to povede.

Javorovej 05.02.2013 22:57

I když už nejsem aktivním wowkařem a nemohl jsem tam být, přeju dotyčnému udzdravení! Zázraky se někdy dějí a lékařská věda umí někdy i divy

Drex 05.02.2013 21:51

Děkuji všem za ůčast a to ze srdce. Není to sranda usměrnit tolik lidí ale nakonec se to povedlo.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet