Stažení hotfixu v Battle of Dazar'alor

  battle of dazar'alor    raid    progress   

Včera jsme psali, že jistý hotfix Blizzardu způsobil pozměnění mechaniky u encounteru s Jainou v Battle of Dazar'alor a že tato změna negativně ovlivnila strategii některých guild, jako například Methodu. Blizzard vzápětí vydal prohlášení, že tato změna byla neúmyslná a hotfix byl stažen.

 

"Dnes jsme aplikovali hotfix, který nechtěně zvýšil obtížnost encounteru s Jainou. Tento hotfix byl již zrušen," napsali vývojáři na Twitteru.

 

Jaina zůstává stále neporažena, ačkoli je pravděpodobné, že společně s dnešním resetem amerických serverů nebo zítřejším resetem evropských serverů, které umožní guildám se znovu a lépe nagearovat, se některé z guild soupeřících o world first podaří překonat i tuto poslední překážku a urvat si vítězství pro sebe.

 

Progress můžete sledovat zde.

 

Jaký máte názor na zrušení hotfixu? Myslíte, že šlo opravdu o omyl, nebo že se Blizzard rozhodl hotfix stáhnout kvůli negativním reakcím?9983846


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ratatuj 05.02.2019 18:26

Guilda Method dala World First

Kaspo 05.02.2019 15:44

Ono celá situácia okolo world race je divná, USA začína o deň skôr ako EU, a to ani nehovorím o Ázii.
Ideálne by bolo spustiť world race v rovnaký čas všade a bolo by to omnoho zaujímavejšie sledovať. Takto to nie je ono.
Ja pevne dúfam, že na Azsharu bude Mythic spustený v rovnaký čas.
Čo sa týka vyjadrenia Blizzardu, tak ťažko povedať, čo zamýšľali, ale s to, že spravia bossa ťažšieho ako je, sa nestáva často, čiže by som im to žral.

Romik 05.02.2019 16:45

Bere li se world first dle casu a datumu na serveru, ma EU potazmo Asie po first killu jeste nejaky cas na prekonani ...

Valohran 05.02.2019 15:08

A nemohli by třeba říct "hele sorry, že jsme to nefixli dřív, teď už je vzhledem k world first race blbý to měnit, tak už to tak necháme a fixnem to leda pozdějc, kdyby to nějak narušovalo gameplay obyčejných hráčů"?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet