SteelSeries Diablo III myš

http://media.wowfan.cz/hardware/steelseries/diablo_mouse/d3mouse
Diablo 3 se blíží a mnoho firem uvažuje, jak nalákat své zákazníky právě k jejich výrobkům. Po usilovném měsíčním testováním mohu za sebe říct, že SteelSeries vyhrává jak designem, tak funkčností. Nová série výrobků Steelseries Diablo 3 se opravdu vyvedla. Podívejme se na ní trochu detailněji. [odstavec]

Balení

Klasicky neklasická krabice o klasických rozměrech klasických SteelSeries krabic. Jako všechny krabice je i tato vyrobena z kvalitního a tvrdého kartonu, který zdobí Diablo 3 styl.
SteelSeries Diablo 3 mouse
Přední část obalu se dá otevřít. Po otevření na vás vykoukne černobílá myš, schovávají se pod plastovým ochranným obalem. Popis myši ve čtyřech jazycích, ve kterém opět nenajdete češtinu.
SteelSeries Diablo 3 mouse
Po stranách krabice nechybí obrázky myši a na zadní straně najdete opět popis myši, tlačítek a technické specifikace.
SteelSeries Diablo 3 mouse SteelSeries Diablo 3 mouse
Uvnitř balení se nachází myš, manuál k používání, přehled SteelSeries výrobků a nálepka, kterou ocení snad všichni.
SteelSeries Diablo 3 mouse
[odstavec]

Design myši & novinky

Myš je postavená na konstrukci SteelSeries Sensei. Přináší nový design a nové vymoženosti.
SteelSeries Diablo 3 mouse SteelSeries Diablo 3 mouse
To, že se jedná o Diablo sérii, není třeba pochybovat. Utvrzuje v tom velké logo Diablo 3 a temná červená blikající barva. Co více si může fanoušek hry přát.
SteelSeries Diablo 3 mouse SteelSeries Diablo 3 mouse
Myš je určena jak pro praváky, tak pro leváky. To je také důvod, proč jsou na stranách totožná tlačítka. Hlavní dvě tlačítka by měla vydržet až 10 milionů kliknutí. Bohužel je to jedna z věcí, kterou jsem nebyl schopen vyzkoušet.
SteelSeries Diablo 3 mouse
Tři teflonové podložky pokrývající velkou část myši dopomáhají myši k lepšímu pohybu jak na desce stolu, tak na podložce. Velkou úlohu v pohybu zajišťuje i SteelSeries Avago laser s 5700CPI.
SteelSeries Diablo 3 mouse
Nechybí ani pozlacený USB konektor, který spolu s červenočerným drátem o délce dvou a půl metrů spojuje myš s počítačem.
SteelSeries Diablo 3 mouse SteelSeries Diablo 3 mouse
[odstavec]

Software

Stejně jako u jiných myší je i Diablo 3 myš Plug & Play. Ovšem instalace softwaru je doporučená. Program dovoluje úpravu CPI, maker, svítivost myši nebo konfiguraci profilů.
popis obrazku
Tlačítka myši jdou nastavit dle libosti a nechybí ani možnost vytvoření speciálního makra, jak jsme u SteelSeries zvyklí.
SteelSeries Diablo 3 mouse
V druhé záložce nalezne hráč možnost nastavení CPI nebo nastavení intenzity svícení či blikání diod.
SteelSeries Diablo 3 mouse
Ve třetí záložce si může hráč určitý profil pro určitou hru. Tato funkce je standardem u všech SteelSeries myší.
SteelSeries Diablo 3 mouse
A v posledním menu nastavení myši je počítadlo klikání.
SteelSeries Diablo 3 mouse
[odstavec]

Obecné informace

Myš v podstatě vychází z předchozí myši SteelSeries Sensei. Diablo myš byla oblečena do nového kabátu, bylo jí přidáno pár tvrdších a kvalitnějších tlačítek. To samé mohu říct o kabelu propojující myš s počítačem, který je navržen tak, aby co nejvíce připomínal oheň. Obecně platí, že existují levnější varianty dobrých myší, ale přeci jen tento kousek patří do sbírky každého Diablo 3 hráče. [odstavec]

SteelSeries QcK Witch Doctor Edition

SteelSeries QcK Witch Doctor Edice je vytvořena z vysoce kvalitní tkaniny, která nabízí bezproblémový pohyb myši. Podložka je tvořena ze dvou částí - gumového základu, který udrží podložku na stejném místě ať je kdekoliv a potišťené tkaniny. Je optimalizována pro optické a laserové myši. Byla testováná profesionálním hráči na mnohých světových turnajích, ve kterých napomohla k výtězství.
SteelSeries QcK Witch Doctor Edition
SteelSeries QcK Limited Edice byla navržena herními vývojáři, vydavetely, profesionálními týmy. Grafické zpracování Witch Doctora zobrazuje jednu z pěti hratelných class v Diablu III. Velikost 270 x 320 x 2 mm [odstavec]

Kde myš koupit?

Variant je mnoho. Ať už od oficiálního obchodu Steelseries (€69.99), po české obchody jako je CZC.cz, kde je k dostání za necelých 1400,- korun.

Poděkování

Rád bych poděkoval firmě SteelSeries, která mi myš poslala na vyzkoušení. Firma jednala na rovinu, rychle a vše bylo na profesionální úrovni. V budoucnu se můžete těšit na další recenze... [odstavec]

Doplnili byste něco?

Pokud máte nějaké návrhy na doplnění článku, resp. review, klidně napište do komentářů a můžeme se nějak domluvit. Děkuji.

Naposledy upravil/a Ellendway 16.01.2012 v 07:58:13.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rentei 15.01.2012 11:44

musím tak nějak souhlasit s Jimbostormem, za tolik peněz je to taková módní prkotina. Já používám Trust GXT 32. Je to fakt spolehlivá myška s 9 tlačítkama, resolucí max. 2400. jako velký plusy u ní beru možnost mačkání kolečka do stran, výbornou přesnost a v neposlední řadě cenu, pohybuje se do 700 Kč. Jediný co by jí člověk vytknul je že nejdou tlačítka po straně úplně nejlíp mačkat palcem, ale je to o zvyku. U steelseries si myslím dělají dobrý a kvalitní věci, ale at u týhle, tak u cata nebo wotlk myši myslim že platíme za svítící logo daný hry....

Jimbostorm 14.01.2012 10:39

Myš je vzhledově určitě pěkná a velmi pohodlná, vyhoda je i použití pro pravou/levou ruku. Je to ale bohužel jen fanservis pro D3. Za tuto cenu bych raději šel do Cataclysm myše od Stealu, nabízí daleko více možností a je jen o 300-400 kč dražší. Nehledě na to že hodně D3 hráčů jsou WoWkaři a opravdu nevím jak bych si s touhle myši na ve WoWku vystačil.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet