Stranglethorn Fishing Extravaganza se vrací

  Stranglethorn Fishing Extravaganza    World Quest    událost   

Rybaříte ve World of Warcraft rádi? Pokud ano, určitě jste si nenechali ujít Stranglethorn Fishing Extravaganza!

 

Rybářská soutěž byla v minulosti odstraněna, protože nová technologie World Questů soutěž jednoduše rozbila. Blizzard ovšem na posledním BlizzConu slíbil, že se soutěž vrátí, a že bude mnohem dostupnější a regionální.

 

Základní informace o soutěži

Rybářská soutěž se nově objevuje jako regionální World Quest - Stranglethorn Fishing Extravaganza. Stačí letět do The Cape of Stranglethorn. V této zóně se nachází například město Booty Bay. V minulosti začínala soutěž ve 14:00 a nyní by to mělo být stejné.

Základy celé soutěže jsou totožné s těmi, které znáte z minulosti. npc #15077 sedí na malé lodičce u Booty Bay a čeká na zkušené rybáře, kteří se k němu vrátí se 40 item #19807. Tyto ryby mohou být nachytány ve speciálních rybích školách po celé zóně zone #33, a to pouze v době trvání soutěže. Pokud se vám podaří získat mezi prvními 50 hráči v celém regionu 40 item #19807 a odevzdat je u npc #15077, získáte zajímavé odměny!

 

Pokud chcete mít jistotu, že nebudete muset letět přes celý Stranglethorn Vale, zkuste si nastavit item #6948 v Booty Bay. Ušetří vám to mnoho času.

 

Odměny ze soutěže

Vypadá to, že několik odměn bylo změněno, a hráči tak mohou získat zajímavé achievementy a samozřejmě předměty.

 

Pokud jste se včera zúčastnili soutěže a případně něco vyhráli, rozhodně nám dejte vědět do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

MPosp 19.01.2017 09:23

Vidím dle spousty reakcí zde, že rybaření je velmi oblíbenou činností ve WoW )
Mám-li soudit dle sebe, tak obvykle chytám spíš z donucení, abych buď získal potřebné suroviny pro jinou profesi, nebo ze samotného rybaření vylovil nějakou pěknou odměnu. Nahánění reputace u Nat Pagle v Draenoru mi rybaření totálně otrávilo a povýšilo ho na vopruz - a to tu reputaci potřebnou na mounta ještě nemám!
O nadepsaném turnaji vím, ale ještě jsem ho nezkusil. Důvodů je vícero - jednak v neděli odpoledne vůbec nevysedávám u PC, vyjma zimního období, kdy je chalupa zazimovaná. Pak mám bytostný odpor ke všem vyhlášeným akcím "a teď všichni hurá!" a v tomto ohledu mě důkladně vyčerpávají eventy. No a nakonec to nefungovalo ...
Takže si turnaj určitě zkusím, nevím ale kdy, moc chuti do něho nemám. Odměny jsou slabé, snad jen ten prsten do sbírky heirloomů, jinak mě tam nic neláká.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet