Stříbrná medaile z Proving Grounds jako nutnost pro vstup…

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Proving Grounds, neboli místo, kde si můžete vyzkoušet různé mechaniky využitelné v dungeonech a raidech, se v novém datadisku dočkají updatu. A není to jen tak z nějakého důvodu. Abyste se totiž mohli ve Warlords of Draenor přihlásit do Random Heroic dungeonu, budete muset kromě klasických požadavků na item level splnit i jednu další věc: budete muset pro danou roli získat alespoň stříbrnou medaili právě v Proving Grounds. Zatím se ale například ještě neví, zda bude třeba stačit, že jste medaili získali se svou hlavní postavou a nebo zda budete muset procházet tréninkem pro každého alta zvlášť. Snad nám k tomu Blizzard ještě dá více informací. Přináším vám překlad celého oficiálního bluepostu ohledně této změny.
Watcher zdroj

Ve Warlords of Draenor budou max-level dungeony na Normal a Heroic úrovni (v MoP měly tyto dungeony pouze Heroic). Abyste mohli hrát random Normal dungeon nebo LFR, nepotřebujete splnit žádné speciální požadavky kromě základního levelu a item levelu. Díky gearu z questů se v pohodě dostanete do Normal Dungeonů a Scenárií, a díky těm se pak v klidu dostanete do LFR. Heroic dungeony budou náročnější než normální, ne brutálně těžší, ale prostě budou větší výzvou. Abyste se mohli zařadit do fronty pro Random Heroic dungeon, budete muset získal stříbrnou medaili v Proving Grounds pro roli, na jakou se budete hlásit. Pokud půjdete normálně s kamarády, nic takového nebude potřeba. Už v minulosti byly problémy ve spojení s náročnějším obsahem a náhodným sestavováním skupin. Spoléhání se pouze na item level mohlo v minulosti vést například k získání tanka do skupiny, který ale v životě netankoval. Každý se to samozřejmě někde musí naučit, ale neradi bychom to dělali tak, aby se někteří hráči učili na účet hráčů jiných. Jednou z možností by bylo neumožnit Random sestavování skupin pro Heroic dungeony, tak jako tomu je pro Heroic Scenaria, ale to by bylo docela složité (nalézt 4 správné role je rozhodně těžší, než nalézt 2). Toto řešení by měl být takový kompromis. A ano, uvědomujeme si, že když budeme Proving Grounds využívat jako kvalifikaci, tak by měly být trochu předělány jeho mechaniky a jeho rovnováha. Ve Warlords of Draenor se dočkají updatu a jsme si jistí, že budou sloužit jako dobrý test základních schopností potřebných pro danou roli.

Myslíte si, že změna povede k lepšímu? Že bude v Heroic dungeonech méně hráčů, kteří očividně nezvládají svojí roli, stojí v ohni apod.?

Naposledy upravil/a Astra 24.02.2014 v 14:45:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Coxx 23.02.2014 19:55

Beeda2004
dSp88: pocitam ze to vydrzi tak do prvniho patche stejne jak hc dungy v cata ktery me skvelou obtiznost nez je po prvnim patchy o 50% zjednodusily kvuli tomu ze deti brecely ze nemuzou zabit bose po dvou hodinach
Přesně tak..

23.02.2014 19:34

Mondel: snad se nebojis ze se nedostanes do hccka:-)

Mondel 23.02.2014 19:23

To su už fakt kreténi toto, ako keby to nebolo jedno nejaký dementný heroic aj keď majú byť vo WoD náročnejšie ako sú teraz, komu sa to chce robiť ? Zase pridávajú do hry banálnosti, hádam to ešte dajú potrebné každú postavu aby to už bolo úplne super.

shaix 23.02.2014 18:58

ano, ano, jak pise dsp88, je to skvelej napad. Uvital bych i navaznost v vztahu k LFR. Podle myho urcity procento lidi neproslo jedinej dung, jediny HC, nakoupili si gear odnekud a sli rovnou LFR. Takze normal 100 dungy -> HC 100 dungy na zlato/stribro -> LFR by bylo idealni.

23.02.2014 18:07

dSp88: pocitam ze to vydrzi tak do prvniho patche stejne jak hc dungy v cata ktery me skvelou obtiznost nez je po prvnim patchy o 50% zjednodusily kvuli tomu ze deti brecely ze nemuzou zabit bose po dvou hodinach

Oisin 23.02.2014 18:05

Toto je ovšem výborný nápad. Klidně bych to zvednul i na zlatou a zahrnul to i pro LFR protože to, co někteří jedinci předvádí... Tleskám a doufám že to nakonec nezruší

23.02.2014 17:54

tak momentalne rozdil mezi stribrem a goldem je to ze toho musis vic stihnout zaraz ale mechanika je stejna

Dixie 23.02.2014 17:08

spíš než na HCčka by se to hodilo pro vstup do LFR. A gold medaile.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet