Stvoření divokých zemí: Nagrand

http://media.wowfan.cz/uploaded/SDZnagrand
Úrodná pole překrásných plání Nagrandu hostí některé z nejrozmanitějších druhů na Draenoru... stejně jako ty největší možné hrozby. Zde se nachází kapitán Highmaulu, domov v údolí loupežných orků klanu Warsong a místo, označující příchod Draeneiů na tento svět. Našlapujte opatrně!
Když mladý šamanský Ork dospěje, udělají mu pouť na Trůn elementů, hledat požehnání od elementárních duchů. Celá cesta je plná nebezpečí, ale obřad je sám o sobě více nebezpečnější než zážitky, které Ork prožil za celý život. Není jasné, co se stane s těmi, kteří nejsou dostatečně silní a podléhají hrozivým vizím s nadpozemským šepotem toho, co by mělo být jejich triumfem mládí. Ti Orkové, kteří propadnou hlasům jiného světa, utíkají ze svého klanu a stanou se druhem Pale. Uschlými zbytky toho, čím bývali. Skrývají se před světlem a nesouvisle blábolí v temných jeskyních. Jsou to opravdu šílenci? Nebo skutečně navázali kontakt s nenávistnou silou? Odpovědi mohou být v pokroucených jeskyních pod Nagrandem, kde některé z Pale kolonii lenoší a říkají záhadná varování.
Pár tvorů ztělesňující divokost Draenoru - Saberoni. Neurčité kočičí bestie, které se adaptovaly na téměř všechna různorodá prostředí. Z ledových jeskyní Frostfire do parných džunglí Tanaanu a přes skály Nagrandu. Zde není kout, který by si Saberoni nepodmanili. Navenek rozhodně vypadají vyspěleji než ostatní stvoření. Mají sociální strukturu a mohou používat jednoduché nástroje jako zbraně. Dobrodruzi by měli dávat pozor především na lov ze strany Saberonů. Jejich koordinované útoky, ostré drápy a schopnost Shadowstep vás roztrhají k smrti... opravdu.
Hrdinové, kteří se odvážili na Outland, se mohli setkat s druhem Clefthoofů již dříve, ale vidět jednoho z těchto velkolepých tvorů v jejich nejlepších letech je úplně jiný zážitek! Tak velký, až se zem otřásá, pokrytý tlustou, cennou kožešinou a ozbrojen obrovskými kly. Tato gigantická stvoření jsou pro lovce opravdu cenným pokladem a nejhorší noční můrou v jednom. Maso jednoho dospělého Clefthoofa může krmit Orkské klany několik dní, ale cestování ve velkém z nich dělá nebezpečnou kořist - pozor na jejich údery hlavou nebo jejich útok převálcováním s jejich impozantními kly! Naštěstí je skoro nemožné být překvapen těmito masivními bestiemi - hrdinové budou vidět a slyšet tato stvoření už z dálky!
Je tu mnoho podobností mezi Elementálními duchy Draenoru a jejich protějšky na Azerothu. Také mnoho rozdílů, kterými se šamani Aliance nebo Hordy budou muset adaptovat. Vzhledem k tomu, že elementy Azerothu jsou v neustálém konfliktu s elementy Draenoru, tak se snaží usilovat o rovnováhu sebe samých. To je patrné zejména na Trůnu elementů v Nagrandu, kde jsou největší elementární fúrie Draenoru od počátku světa mírumilovně shromažďovány. Byly jste upozorněni, nicméně v případě, že válečný chaos na Draenoru vyhazuje elementy z rovnováhy, mohou švihat kolem sebe... a někoho chytit mezi ně. Nagrand, jako všechny oblasti Draenoru, netrpělivě očekávají pošetilé "rádoby" dobyvatele, kteří jsou připraveni ukázat chyby v jejich cestách. Jsi i ty plně připraven? Vzhůru na Draenor!
Děkuji za podporu u částí článků Stvoření divokých zemí. Snad se setkáme u dalšího datadisku!


Naposledy upravil/a ZaraCON 07.12.2014 v 21:57:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mild96 08.12.2014 22:17

domov v údolí loupežných orků klanu... failKdyž mladý šamanský Ork dospěje, Spis orkský shamanudělají mu pouť kdo? babicka s dedou? kamaradi? same otazky (aka spatny preklad)některé z Pale kolonii lenoší lenoší? wtf?Vzhledem k tomu, že elementy Azerothu jsou v neustálém konfliktu s elementy Draenoru, tak se snaží usilovat o rovnováhu sebe samých. Prelozeno naprosto opacne.Zbytek dejme tomu ok, prestoze obcas to vyzniva trochu divne. To zvyraznovani kazdeho druheho slova vypada v clanku dost vtipne. Jeste nechapu, proc pises Ork s velkym O. Cernoch se taky pise s malym c.

mild96 08.12.2014 21:57

Zde se nachází kapitán Highmaulu... alespon si ten zdroj poradne precti nez ho prelozis

ZaraCON 08.12.2014 16:26

Saberoni by mohli být novou neutrální rasou pro hraní vypadají zajímavě a se sociální strukturou by to k nim pasovalo. Nosí equip, bojují zbraněmi...No Blizzarde! Něco by se s tím dělat dalo!

Azgraloth 07.12.2014 22:51

Muradin
Nagrand je krásná lokace. Zatím se mi na Draenoru líbí nejvíc. Hezky jednoduchá a ty úžasné pláně! Hm ty Pale... trochu to zní jako kontakt se Starými Bohy.Jinak díky za překlad. Je vidět, že trochu se s ním pořád pereš, ale někdy začít musíš. Moc díky.
to je dobrá myšlenka, ale spíš mě zaráží jejich podobnost s glumem z pána prstenů

Muradin 07.12.2014 21:21

Nagrand je krásná lokace. Zatím se mi na Draenoru líbí nejvíc. Hezky jednoduchá a ty úžasné pláně! Hm ty Pale... trochu to zní jako kontakt se Starými Bohy.Jinak díky za překlad. Je vidět, že trochu se s ním pořád pereš, ale někdy začít musíš. Moc díky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet