Stvoření divokých zemí: Shadowmoon Valley

http://i62.tinypic.com/2dbs507
Ve svěžím Shadowmoon Valley se objeví mnoho klidných a idylických rádoby "dobrodruhů" s falešným pocitem bezpečí, protože zkoumání těch skalnatých kopců a fialových lesů nemůže být nic špatného! To možná není, ale bezpočet skrytého nebezpečí číhá za klidnou fasádou této části Draenoru a jen ti s dobrou výzbrojí a znalostmi mohou doufat v přežití! Jaká další nebezpečí na vás čekají ve stínech?
http://s1.postimg.org/s18m2pksv/Riverbeasts
Dobrodruzi jsou často zmateni poslušností těchto tvorů! Jenomže jsou narušení, snadno se naštvou a jejich divoký pohled byste zažít nechtěli! Dvě tuny tuku a svalů se řítí směrem k jeho cíli, jako rozjetá tramvaj! Skupiny z řad Draeneiských - Rangari jsou již dlouho ohromeni tím, jak velkou škodu mohou tito tvorové napáchat, než se uklidní. Draeneiové své děti učí, aby se jim vyhýbali obloukem! Riverbeasts jsou charakterističtí jejich kamennou kůží. Pravděpodobně rozvinutou během prvních dnů Draenoru v pravěku, kdy bytosti z kamene bojovaly o nadvládu proti chaotické flóře. Ti, kteří si chtějí vzít jednoho z řad Riverbeasts jako trofej, by měli vzít na vědomí jejich odolnost a tendenci k neočekávanému útoku!

_________________________________________________________

http://s23.postimg.org/gvb3xo223/Podlings
Počet původních druhů z Draenoru je rozvětveno na hranice mezi rostlinnými, živočišnými a takzvanými: Podlingy. Jsou to nejvíce brutální a chaotičtí tvorové svého druhu! Malí a zdánlivě neškodní, ale schopni spolupracovat na uchopení jejich kořisti! Útočí pouze tehdy, když mají početní převahu. Průzkumníci, kteří věnují pozornost barvě kvetoucích pupenů Podlingů, zjistili, že výhodou je pro ně vypouštění jedu, uchycení a fyzický útok na zneškodnění své oběti! Jakmile Podlingové dostanou svou kořist, stáhnou ji pod své kořeny, kde díky ní zplodí jejich novou generaci. Jasná lekce pro dobrodruhy: Abyste se při objevování světa nespletli!

_________________________________________________________

http://s28.postimg.org/5lardu9el/Elekk
Majestátní Elekkové se spokojeně pasou na travnatých pláních Draenoru a spoléhají se na jejich velikost a podporu stáda, která drží dravce na uzdě. Draeneiští badatelé zjistili, že zvířata nepředstavují žádnou hrozbu, pokud jejich mláďata nebo dodávka vody není v ohrožení. Disponují velkou výdrží a zdolají velké vzdálenosti se schopností bránit se srážkou k zemi a dupáním po svých nepřátelích. Elekkové se prokázali jako spolehlivá přeprava Draeneiské rasy. Badatelé by měli vzít na vědomí, že mezi Draeneii přetrvávají zvěsti, které dokazují trápení a děšení Elekků orkským klanem Thunderlord. Vedou je do zbraní, kryjí je v plátové zbroji a navádějí je do řad, které posléze volně obrací na své nepřátele. Dávejte pozor!

_________________________________________________________

http://s13.postimg.org/rhztosvrr/Draenor_Ancients
Teprve nedávno se Draeneiským skupinám lovců Rangari podařilo komunikovat s těmito obrovskými vnímajícími stromy, které vedou různě divoký způsob života. Nemluvě o zcela jiném vnímání času, které učinilo jejich vzájemnou interakci obtížnější. Ancients, neboli Starověcí, získali jméno podle analogů z historie Azerothu. Jsou úzce vázáni na prehistorickou linii rostlin, která spojuje velké množství flóry Draenoru a uvádí je v opozici vůči stvoření z kamene. Tato záhadná stvoření starověku zůstávají ve stejné oblasti stovky let a jsou ochotna se pohybovat, pokud je jejich domov v ohrožení. Dobrodruzi by měli být opatrní při sklizni dřeva v údolí, aby náhodou opět nerozpoutali válku lesa!

_________________________________________________________

Shadowmoon Valley je nebezpečná oblást, ale mnohem více hrozeb musí být objeveno napříč divokým Draenorem. Vydrž do příště, protože se podíváme na další stvoření... Tedy pokud přežiješ.

Naposledy upravil/a ZaraCON 22.10.2014 v 20:35:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 21.07.2014 14:35

Super článok

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet