Stvoření divokých zemí: Spires of Arak

http://media.wowfan.cz/uploaded/titulekspires
Je na čase doplňovat další části Stvoření divokých zemí! Dnes zavítáme do jižně rozšířené Draenorské pevniny. Tento region hostí rasa zvaná Arakkoa. Ve výškách věží nebo při zemi v lesích číhají hrozivá a neviditelná stvoření na každém rohu...
Okřídlení Arakkoa jsou hrdými potomky kdysi obrovské civilizace Apexis. Slavné říše slunce, která vládla před staletími rozsáhlému teritoriu po boku říše Ogrů. Zatímco mnoho z velkých děl předků zůstává záhadou, rod Arakkoa této éry je hrdý, nenávistný a vzdorovitý. Mají své vlastní odlišné magické umění, které usměrňuje a kontroluje Draenorské slunce. I když bylo redukováno na odstín jejich bývalé moci a řízeno vysoko nad vrcholky Araku, rod Arakkoa se stále shora dívá na obyvatele nížin této země. Přibližujte se k okřídleným Arakkoa s opatrností, protože jsou známí útoky na obyvatele těchto plání!
Hrubá disciplína pro každého Arakkoa, který je v rozporu s mudrci vládnoucí kapitálu Skyreach. Ti, kteří byly shledáni vinnými za porušení zákona využívání stínové magie nebo uctívání jiného boha, než Rukhmara, byli svrhnuti z vrchů Araku do prokletých tůní Sethekk Hollow, kde se jejich křídla scvrkávají a těla kroutí. Již nejsou schopni létat a navždy jsou odříznuti od svého slunečního boha. Tito vyhnanci tvoří svou vlastní komunitu ve stínech věží a to zejména útočiště města Skettis. Vyhnanci jsou upevněná skupina s hlubokou dávkou nedůvěry, ale mají stejného nepřítele s dobrodruhy Azerothu. To by mohlo vyústit v navázání společných vztahů, pokud víte, jak s nimi mluvit.
Kdysi dávno, byl havraní bůh Anzu prokletý tak, že už nikdy nemohl znovu létat. Anzu zmizel do stínů a později se stal božským patronem mnoha nelétavých Arakkoa vyhnanců. Jeho děti - nebezpeční a temní, děsiví havrani dodnes obsazují oblast Spires of Arak. Divoce silní a překvapivě chytří. Děsiví havrani jsou nebezpeční, proto hned s každým udělají krátký proces. Obzvláště, jde-li o bezpečí jejich mláďat. Oni jsou opravdovou hrozbou na zemi a ještě děsivější, pokud udeří shora. Dobrodruzi by meli být na pozoru před jejich mocným úderem hlavou nebo ohlušujícím pištěním. Silnější havrani používají svá křídla jako zbraně. Větrem poháněným křídly rozhýbe průzkumníky, díky kterému hrozí odhození pryč z věží vysokých útesů.
Průzkumníci řad Draenei nemají zatím stanoveno, zda jsou tyto bestie s více hlavami přírodním druhem nebo jsou vytvořeni rasou Botani k obraně svého území. K těmto obřím a smyslu zbaveným potvorám by mělo být přistupováno s maximální opatrnosti, neboť každá Mandragora s více hlavami má vroubkované zuby, které se nezdržují žvýkáním dobrodruhů a na pomoc přispívá i jejich toxické sliny a jedovatý dech. Dávejte si pozor na tyto nepřátele, kteří pochodují přes Draenor v mnoha džunglích nebo stojatých vodách.
Ravagers se líhnou jako malé larvy, které brzy zmizí do kukel, jen aby se vynořily jako štíhlé vosy s propojeným myšlením v rojích a zuřivým bodáním. Vosy se rychle cpou až do doby, dokud křídla neunesou jejich tělesnou hmotnost. To završí třetí a poslední proměnu do zlého, čtyřnohého hmyzu, jehož výrazné a kloktavé syčení vzbuzuje strach v Orcích i Draeneiích. Hrdinové by měli být na pozoru kvůli jejich zoubkované čelisti u druhů Ravager v jejich hlavní finální podobě (jsou schopni trhat brnění) a hrotů, které vyhazují ze svého obrněného krunýře. Přežití v lokaci Spires of Arak vyžaduje bystrou mysl a ostrý nůž. S létající hrozbou shora, ukrývající se pod stromy, budete potřebovat veškerou pomoc! V průběhu dalšího týdne se podíváme na další (a poslední) zastávku: Nagrand!

Naposledy upravil/a Astra 01.12.2014 v 07:52:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 03.12.2014 19:38

Musím pochváliť , super článok . Arakoa ma vždy zaujímali , škoda že nie su aj nejaké alternatívne caverns of time kde by boli ogria a arakoa ríša na vrchole. Inak čo ma blizz vkuse s tými chrobákmi? Vidíme ich všade na azerothe už mi liezli krkom na northrende potom ešte aj na pandarii a teraz ešte tu.

Sir Finley Mrrgglton 01.12.2014 21:19

ZaraCON
V tom případě tě tento týden potěším dalším - Nagrandem!
Super!taktiež chcem podotkúť, že články tohto typu sú pokladom pre každého kto píše fan-fiction aby sa tak vedel vyzať v prírode prostredia a podobne...Inak, videl niekto taký starý film s názvom Temný krystal ? Blizzard sa ním nechal dosť inšpirovať pri tvorení rasy Arrakoa...

ZaraCON 01.12.2014 19:58

Undead363
Luxusný článoček,zbožňujem tieto popisy tvorov a pod...
V tom případě tě tento týden potěším dalším - Nagrandem!

Sir Finley Mrrgglton 01.12.2014 17:35

Luxusný článoček,zbožňujem tieto popisy tvorov a pod...

legionnaire 01.12.2014 11:20

Pekne spracovaný článok, dobrý vizuál.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet