Sunreaver Onslaught

http://media.wowfan.cz/uploaded/sunonslaught

Historie

Azeroth zažil mnoho válek. Až na bitvy proti Orkům, ještě před příchodem Plamenné legie, se Aliance s Hordou dokázaly vždy spojit proti společnému nepříteli. Ve válce proti Králi Lichů toho byli důkazem Kirin Tor, kteří v tomto levitujícím městě žili v příměří: lidé, krvaví i vysocí elfové. Pak se Pandaria vynořila z mlhy a konflikt proti sobě poslal Alianci i Hordu, tak jako nikdy dříve... Nyní se Kirin Tor po hašteření o Divine Bell rozdělilo, Sunreavers byli vyhnáni z Dalaranu a z této kdysi mocné frakce zbyly pouze dvě menší, bojující proti sobě, i když mají proti sobě bytost vládnoucí hromy a blesky: Lei Shena. Lor´themar Theron celou záležitost bral jako křivdu a nedokázal Jaině vysvětlit, že to byla záležitost pouze několika zrádců, kteří byli věrni spíše Garroshovi než jemu, a ne všech Krvavých elfů. Neštěstí však bylo na světě a Kirin Tor se rozdělilo: na Kirin Tor Offensive, které vede Jaina Proudmoor a na Sunreaver Onslaught, které má pod svými křídly právě regent Silvermoonu. Jejich úkolem je nejen potlačovat hrozbu pocházející od Lei Shena, ale též bojovat proti kdysi mocným spojencům. Ale nejen to... Theron totiž prohlásil, že je na Isle of Thunder také proto, aby získal Thunder Kingovy zbraně a ve vhodný okamžik jimi Garroshe zničil.

Členové

Po vyhoštění Sunreaverů z Dalaranu právě Jainou vznikla tato frakce, věrna zásadně Hordě a proto v ní nehledejte žádné Alianční rasy. Vznikl tak prakticky nový, ale mnohem větší, Tol Barad, kde dvě frakce bojují proti sobě... jediným rozdílem je, že na Tol Baradu ani jedné frakci nešlo o krk tolik jako teď a tady.

Významní členové:

Questy

Na ostrov přijedete v lodích, kde je prakticky dočasná základna, je tam váš vůdce, který vám rozdává rozkazy, jež pokračují především na pobřeží a směrem do vnitrozemí. Po dokončení fáze (je jich celkem pět a s každou další se dostáváte blíž a blíž k Lei Shenově paláci), která každá trvá několik dní, pomocí scenaria získáte další část ostrova kam se přesunete a rozbijete na ní základnu. Již v druhé fázi na vás čeká zpestření. Máte na výběr: PvP daily-questovou linii nebo PvE. Osobně mě PvP nikdy nebralo a druhá možnost je pro mě výhodnější i z hlediska valorů, které se hodí vždycky (obzvláště pokud máte u Wrathiona quest A Test of Valor). U PvE odvětví se od vás většinou očekává, že natlučete pár mogu, saurokům či trollům kokos, v Ihgaluk Krag pouklízíte výkaly (velmi nedůstojné) anebo spálíte pár mrtvol mogu. Stačí snad vědět, že je jich kolem osmdesáti a pokud nechcete, abych předčasně zestárla o několik let, nenuťte mě prosím, abych je zde vypisovala. Pro ty zvědavější je zde odkaz se seznamem questů: Sunreaver Onslaught questy

Reputace

Světe div se, pokud děláte daily na Isle of Thunder opravdu poctivě, jde nahoru rychle jak reputace s Wrathionem, tak i se Sunreaver Onslaught (platí i pro Kirin Tor Offensive). Nejen že denně přeci jen nějakou reputaci dostanete, vy si i můžete zvolit, že jednou denně vám bude právě k této frakci po odchození heroicu a scenaria další reputace a jednou týdně máte šanci, že vám z nějaké rare elity či zlaté truhly padne klíč do scenaria Troves of the Thunder King, kde máte šanci sebrat jak goldy, tak Elder Charm of Good Fortune ale i jisté svitky, za které si můžete koupit consumable předmět, který vám reputaci zvýší. Nehledě na to, že za exalted jsou celkem pěkné equipové věci, je zde i unikátní mount (pokud jste neměli štěstí u Zandalari Warbringerů) ale i další šikovné věci.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Vasarin Redmorn Hlavní vůdce: Lor´themar Theron Sídlo: Isle of Thunder Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 06.04.2013 v 17:01:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Syesha 30.03.2013 17:17

Neprodal sem je rozdal sem je v gilde

cerberos 30.03.2013 12:53

Syesha
Me dropla asi po 150 rare a potom padla 2x po sobe
a za kolik,jsi je pak prodávala ty knihy,to by mě zajímalo

cerberos 30.03.2013 12:48

dokonce to došlo díky mé warlockyní tak daleko..jednou jsem sní šel podívat na jednoho z rare bossů jestli je naživu,naživu byl..tak ze slušnosti omylem nahlásila do chatu toto USAMA BIN LADIN UP!...OH SORRY AL TABIM UP! měli jste vydět ten poprask..od té doby se tomu bossovi u nás v Aggramaru se neřiká jinak než bin ladin..prostě že tam s ní chodím kvůli té knize a to denně mě to v hlavě prostě přeskočilo dyt to je na nervy!!!

cerberos 30.03.2013 12:39

Muradin
No kdyby zas ta kniha měla větší šanci , že padne tak by to zas bylo:To je hrozný všechno je ted ve WoW moc lehký každej má všechno dřív to bylo lepší když měl někdo něco vzácnýho tak se za nim lidi otáčeli a záviděli mu a ted má každej všechno.... Prostě by si zas lidi stěžovali , že je to moc jednoduchý a lehký získat.
nemůžu s tvým názorem nic jiného než souhlasit,ale znáš to když poctivě makáš a dlouho čekáš,nakonec pořád nic a nic a nic....SAKRA!

seager 30.03.2013 10:02

Pěkně sepsáno, rád si čtu o elfech a o nemrtvých

Syesha 29.03.2013 18:05

Me dropla asi po 150 rare a potom padla 2x po sobe

Muradin 29.03.2013 17:54

No kdyby zas ta kniha měla větší šanci , že padne tak by to zas bylo:To je hrozný všechno je ted ve WoW moc lehký každej má všechno dřív to bylo lepší když měl někdo něco vzácnýho tak se za nim lidi otáčeli a záviděli mu a ted má každej všechno.... Prostě by si zas lidi stěžovali , že je to moc jednoduchý a lehký získat.

cerberos 29.03.2013 17:43

Beeda2004
cerberos: zasadni problem u knihy je ze se ukazuje vsem warlockum co mlati rare pouze jedna takze pokud ju nelootnes jako prvni tak ju neziskas
to vím,ale opravdu jsem ji,ještě tu knihu neviděl,jedině v aukci za 100 000 goldů...

cerberos 29.03.2013 17:41

Esperanta
Osobně jsem viděla jen pár lidí, kteří na chatu jásali, že už ji konečně mají. Jelikož za warlocka nehraji, tak si neumím představit, jaký zhruba je takový hon za tou knihou.
strašný no hrůůůůza....ponevadž mám mnoho altů na full levelu,tak denně s warlockyní jsem si vytyčil cíl 5 rare mobů udělat a když zabiju jednoho tak mezitím,čekáš než se objeví další..naštěstí,díky tomu že s ní tam chodím často,tak vím v jakám pořadí rare bossové obživnou

29.03.2013 16:47

cerberos: zasadni problem u knihy je ze se ukazuje vsem warlockum co mlati rare pouze jedna takze pokud ju nelootnes jako prvni tak ju neziskas

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet